It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ac de par sau de cojoc

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 68

Bucuresti, o curba periculoasa. Pentru cine nu stie zona, foarte periculoasa. Marcaje rutiere ? Lipsa ! Iluminat corespunzator? Lipsa !
Cate bai de ulei trebuie sa se mai sparga, de cati raniti mai e nevoie sa invatam sa seemnalizam o curba deosebit de periculoasa ?
Care e statistica BPR privind numarul de accidente acolo ? Ce au facut pentru prevenirea lor decat panda cu radarul ?

Locul e la Razoare/Cotroceni  http://goo.gl/maps/fUTch  arata un pic altfel din cauza reorganizarii traficuluicauzata de lucrarile la metrou. Mai multe poze http://www.realitatea.net/accident-spectaculos-in-capitala-o-masina-s-a-rasturnat_994868.html

   Asta ar fi semnul. Plus niste separatoare, nu o bordura !

Ce mai caută lumea:
 • de ce e curba in ac de par

16 comentarii

 1. In ce zona e asta ?

 2. unde-i asta?

 3. Evil Yuri

  Trafic Greu

 4. pinguinu nuclear

  pai daca nu se adapteaza viteza la conditiile de trafic… vina e a soferilor. 🙂

 5. Noua artera ce leaga Academia Militara de Razoare… multi forjatori, marcaje DELOC… ingrediente de poc saptamanal (acum 1 saptamana unul a sarit ambele randuri de borduri si a ajuns in gardul celor de peste drum.

 6. Ursul Grizonat

  @Thomas Daca nu faci tui ceva, asti anu sunt in stare sa puna macar niste separatoare alb-rosii piramidale umplute cu apa ! De marcaj reflectorizat ce sa zic, nu s-a vazut nu s-a auzit. Caut un link.

 7. Evil Yuri

  Daca astia nu marcheaza pana in iarna va fi ..oribil.
  Mai ales pe timp de ceata.

 8. BuGabriel

  Într-adevăr, te fentează rău curba aia. Zici că poți să o abordezi cu ceva viteză, dar apoi te trezești că trebuie să frânezi.
  PS: Mă refeream la curba spre dreapta. Spre stânga n-am făcut niciodată acolo.

 9. Au reconfigurat intersectia asta de au rupt-o… cunosc curba, si pe mine era sa ma fure la prima abordare. La iarna… atentie maxima aici. +

 10. Reogarnizarea intesectiei Razoare face victime. Este o solutie temporara deci cui ii trebuie semnalizare(cand se termina statia de metrou se schimba)? Daca nu se casca ochiii se casca pusculita.
  Suntem saraci ,nu ne permitem sa amenajam cum trebuie intersectiile provizorii.
  Trebuiesc trasate si dungile corespunzatoare, puse si semnele corecte de prioritate si de deplasare…trebuiesc multe..

 11. Aia e Panduri, nu Progresului / trafic greu.
  Eu nu inteleg nimic. Ala de unde venea? Ca din ce se vede pare ca venea dinspre razoare, adica pe contrasens.
  Iar faza cu marcajele si semnalizarea iar nu o inteleg. Daca nu cunosti strada si nu vezi in fata ce faci, maresti viteza? Normal ar fi sa incetinesti pana la o viteza sigura, logic ca intri in boscheti daca mergi cu viteza pe o portiune pe care nu o cunosti.
  Ala cu megan-ul era „victima colaterala”? Sau tipul cu care se luase la intrecere?

  Si ca sa vedeti ca nu sunt ipocrit: Prima data si eu am fost luat prin „suprindere”, insa pentru ca am fost atent am reusit sa iau curba cu o viteza destul de mare. Respectivul ori nu era atent la drum ori a avut o viteza exagerat de mare.

  • @Kaa: A venit tare, a vazut tarziu curba, a intrat in bordura inalta si s-a dus din inertie in stanga. Cel putin o data/saptamana isi lasa unul puntea fata sau radiatorul pe-acolo.

 12. Marius Buz

  Cunosc si eu curba si zona foarte bine, 5 ani mi-am tocit coatele prin bancile „Stefan Gheorghiu” si ne mai plimbam pe acolo, geniului parca ii spune. Acum 2 saptamini chiar mi-a iesit ceva in fata imediat in curba aia, pe contrasens, un scuterist. Ziua mai e cum mai e, dar noaptea e prapad.
  Va las sa cititi pe pancarde cind se termina cu metroul (apropo de ce zicea gogu) si deci cit va mai dura nebunia.
  Si ca fapt divers acum 2 zile am vazut si cele 2 foreze pe care le baga in pamint sa sape tunelele.

 13. Acum ceva timp mai sarise unu cu un Logan bordura aia imensa si a i-a ars masina.

 14. Offtopic: farurile tale nu bat cam sus ?!

  Nu. Dupa ce m-au cheaunit cu bliturile lor, am aprins si eu mai multe sa vedem ce era acolo. Ei erau pe post de balizaj nocturn pentru o masina rasturnata. Triunghiuri refletorizante nu, lampi gilatoae galbene nu.

 15. Daca nu ma insel a mai fost un accident asemanator in acelasi loc.

  Unul pe saptamana. Curios e ca nu se face nimic pentru imbunatatirea semnalizarii/ vizibilitatii. BPR-ul are de 50 de ani 1 singura placa: „neadaptarea vitezei la conditiile de trafic” despre marcaje ineficiente, nici o vorba.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!