Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Aproape accident

Adăugat de zuker
Raportează ca șters! 83

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/accident-35/

6 comentarii

 1. Noaptea semaforul este optional… nu stiai? :)))

 2. E bine mai ales noaptea sa circuli in intersectie cu viteza redusa , chiar daca treci pe verde, tocmai pentru a se putea evita astfel de situatii , ca de…nu toti sunt cu tiglele pe casa.

  • Verdele era pe „terminate” in momentul cand am ajuns eu in intersectie, deci oamenii au plecat pe rosu, dupa ce au stat la semaforul lor. Am impresia ca nu au avut rabdare sa stea la semafor, au avansat si nu l-au mai vazut si s-au luat dupa semaforul din stanga mea(fata lor) care se facuse verde.

 3. oskar77adi

  idioti..!Zuker..un + ptr tine..ca ai avut reflex..dar o mentiune..cei din stanga de ce nu au plecat..? cei 2 cu gipanele sunt vai de capul lor..idioti..nenorociti..Am mai vazut acum vre-o cateva luni..un clip postat de cineva tot in cauza ta..care venea de pe cheiul Dambovitei..si nu a mai evitat…intrand cineva in el..desi avea ROSU..la semafor..Poate daca erai cu un excavator..merita sa intrii putin in aia 2..sa-i bagi in dauna totala..cu lama frontala a utilajului..!..Drumuri bune..!..si ai grija..O recomandare.desi nu-mi permit..sa-ti dau..sfaturi..cand esti pe un drum cu prioritate sau te apropii de o intersectie semaforizata..sa reduci viteza ptr ca nu sti..ce coclit de sofer..inconstient intra pe rosu..sunt destui deastia prin Bucuresti si nu numai..! 🙂

 4. Doamne ce ma enervez cand vad oameni atat de inconstienti/prosti in „gipanele” alea. Si din pacate sunt multi ca ei…
  +pt reflex, bine ca nu s-a intamplat nimic. Nu le doresc decat sa ramana pietoni, astfel de specimene nu trebuie sa stea la volan.

 5. @zuker 0:03-0:08 Baietii aia veseli erau probabil niste adepti ai ideii: „Trec pe rosu ca doar nu incurc sau nu deranjez pe nimeni!” De data asta au tras lozul necastigator … cu emotii 🙁
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.