It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident TIR vs alte sase masini – Zimandu Nou (AR)

Adăugat de CristianDrive78
Raportează ca șters! 77

Soferul TIR-ului a avut un AVC si a maturat din calea sa sase masini. Noroc ca nu a murit nimeni. Initial am crezut ca incearca sa fuga, dar am aflat in scurt timp ce s-a intamplat.
Detalii pe: http://specialarad.ro/secundele-dinaintea-dezastrului-de-la-zimandu-nou-video-dintr-o-masina-care-a-trecut-la-cativa-milimetri-de-tir/

15 comentarii

 1. AVC = Accidentl vascular cerebral

  pentru cei care nu stiau ce inseamna (ca si mine de altfel)

 2. Doamne fereste….. A supravietuit soferul TIR-ului?

 3. Asa se pare ca nu sunt vieti in pericol. Scuze de abreviere. Asa este AVC – atac vascular cerebral. De cele mai multe ori produce paralizie totala sau partiala in functie de cat de grav este.

 4. Multe lucruri pot merge prost pe drum si acesta e unul dintre cele mai neplacute 🙁 Buna si reactia de la 0:57, ceea ce dovedeste atentie la ce se intampla in jur.
  +

 5. Pot sa aflu si eu cine a sters celalalt clip cu acest accident postat de mine si de ce?

 6. 45 de secunde inutile

  • Daca te gândești ca distanta parcursa de camion dupa ce loveste prima masina si se oprește in calea ferată, s-ar putea sa nu mai fie inutile

 7. A adormit soferul?

  • In descriere scrie si este un link cu detalii dar….nu nu a adormit. A facut un atac vascular ceea ce a dus la o hemipareza cauza a lipsei de reactie.

  • Daca tot publici un clip ar trebui sa pui tu detaliile, nu se ne plimbam pe alte zeci de pagini. Puteai da copy paste de la arad la descrierea de pe TT…

 8. Un sfat care te rog sa il retii: Nu mai opriti masina in IMEDIATA apropiere a accidentului / accidentatului etc… Daca toata lumea buluceste acolo, masinile de interventie pe unde mai au loc? Pastrati minim 50 m de preferinta DUPA zona accidentului

  • Se spune “ un sfat PE care”…si accidentul a fost pe o distanta de aprox 1.5 km. Unde crezi ca puteam lasa masina sau la ce faza te referi cand consideri ca am incurcat masinile de interventie?

  • Partea gramaticala este corecta. Desi apreciez sfatul nu mai continui pe aceasta tema.
   Unde puteai lasa tu masina? Sincer, nu ma intereseaza ! Doar te rog sa imi raspunzi daca ai fi fost soferul unei autospeciale ( ambulanta sau descarcerare), unde ai opri ca sa ajungi la soferul tirului? Tu ai blocat singurul loc prin care se putea ajunge la respectivul sofer fara a fi alta masina interpusa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!