It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aproape accident pe autostrada A1 – Trafic România

Adăugat de TrafficShow
Raportează ca șters! 59

Cât de uşor se poate provoca un carambol pe autostradă. Trebuie să observi faptul că B2 este foarte aglomerată, în timp ce pe B1 se circulă mai bine şi fără pericole majore.
Viaţa are prioriate!

Pentru mai mult conţinut, apreciază videoclipul şi abonează-te canalului de YouTube. Mulţumesc!

ABONEAZĂ-TE

6 comentarii

 1. Noi romanii chiar nu meritam autostrăzi. Deci e a 100 a oara cand vad scenariul asta pe autostrăzile noastre a, alea care sunt. Fie zi sau noapte toată lumea se înghesuie pe B2, în timp ce B1 e total liberă. Oare cati ani mai trebuie sa treaca sa învățăm și noi pt ce sunt si cum trebuie sa conducem pe o autostradă?

  • Îți spun eu: nu cred că generația noastră va apuca să vadă circulație corectă pe autostradă. Merg destul de des pe A3, și unde sunt 3 benzi, trec mereu pe banda 1 pe lângă mașini ce merg cu 90-100 pe benzile 2 și 3. Mai văd din când în când camioane pe banda 1, dar autoturisme nu.

  • Ne trebuiesc vreo 3.5 milioane de gloante, glontule 😀 . Trebuie sa ne scapam de cei ce habar nu au de legislatie… i

  • cosmindaniel12: ai perfecta dreptate! merg zilnic pe acolo si imi este evident ca noi nu stim sa folosim autostrada cu 2 benzi dar pai cu 3. De regula merg cu 120 si deseori sunt nevoit sa devansez prin B1 adormitii de pe B2 ca sa pot lasa B3 libera pentru cei ce merg cu 120+.

  • pentru ca in capul romanului conceptia generala este ca b1 e pentru fraieri care merg incet. daca il intrebi pe ala care doarme pe b2 cu 100 el zice ca merge tare domne
   in plus, e si un pic de adevar mai ales in orase b1 are obstacole, vorbim de gropi, camioane, trolee, avariati, taximetristi etc.

  • @glontul, iti zic eu… cata vreme B1 e langa axul drumului si toti considera ca merg corect, dupa lege, vor trece cam multi ani :p

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!