It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident Caldarusanca Buzau – 14 februarie 2020

Adăugat de cipdmail
Raportează ca șters! 10

În timp ce conducea din direcția București către Buzău, o șoferiță de 37 de ani din Ilfov ar fi pătruns pe contrasens, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o șoferiță de 68 de ani din Iași și cu o autoutilitară condusă de un bucureștean de 37 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței din Ilfov, care a fost preluata de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

4 comentarii

 1. „ar fi pătruns pe contrasens”
  Cum adică ar fi pătruns? A vrut să pătrundă şi s-a ruşinat? Era un vis de-al ei din copilărie, nematerializat? Ce naiba, vorbim în dodii ca boii de la TV, a pătruns sau n-a pătruns?

  • doctor faust

   Sau ca boii de pe Trafictube. Pana nu iti prezinta concluziile ce lcare cerceteaza oficial evenimentul, orice vezi sau auzi sunt simple speculatii sau banuieli. Poate a patruns, poate a fost aruncata, poate a ricosat, etc. Poate, poate, poate, pana cand cei care finalizeaza cercetarea prezinta concluziile (inclusiv dinamica).
   Si daca n-ai nimic de spus, poti sa nu spui nimic in loc sa te iei de om aiurea.

  • Nu ştiu ce limbă vorbeşti matale de obicei, în limba română ceea ce te-ai chinuit să expui atât de laborios se formulează astfel: „Se presupune că a pătruns pe contrasens”. „Ar fi” are o cu totul altă conotaţie.

 2. După… Accident Caldarusanca….
  După…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!