Aproape accident – Depășire riscantă pe Valea Oltului

Adăugat de majorusa
Raportează ca șters! 165

Coloana pe Valea Oltului. Se circula cu 70-90 km/h. In timp ce acceleram sa ma apropii de cel din fata mea am vazut cu coada ochiului masina argintie cum iese din coloana in spatele meu si am franat ca sa-i fac loc. Inutil. Omul avea viteza mult prea mare sa intre in spatiul dintre mine si masina din fata mea. Rezultatul este pe video. Cred ca cel putin unul din cei trei care au mers in paralel a avut nevoie de lenjerie curata.
Specimene de acest gen trebuie facute urgent pietoni!

13 comentarii

 1. ce-au castigat idiotii..?10-20 m..mai in fata..?sa-ti expui viata si masina ptr asa ceva sincer CRETIN te numesti..!..

 2. Tocmai ce a fost un accident urat zilele trecute cu morti ….mai e si SB 🙂 Ardeleni domne corecti si calmi

 3. frankenstein

  n-avem politie rutiera care sa-i potoleasca pe astia din pacate

 4. Ai numarul de inmatriculare pe video, vinovat esti tu ca nu te duci la Politie cu filmarea. Imposibil sa ridice din umeri si sa nu faca nimic.

 5. mai avea juma de masina aproape in partea dreapta. chiar era loc de 3 in paralel asa in caz de prostie omeneasca.

 6. Din subscecia umana „Capete de creta”.
  Pentru nu au destui neuroni ca sa inteleaga ca nu pot castiga mai mult de 100 de metri la suta de km pe drumurile in care se circula in coloane, depasind in halul ala. Altfel spus cateva zeci de secunde, maxim un minut. De obicei nici atat.
  Cretini. Din pacate cu permise de conducere.

 7. + „Specimene de acest gen trebuie facute urgent pietoni!” De acord!

 8. @majorusa Imi inchipui ce-a zis soferul Skodei (0:18) 🙁 +

 9. Din categoria depășirilor făcute doar cu picioarele, pentru că unora nu le funcționează legăturile sinaptice. O astfel de manevră nu este o simplă greșeala, este o acțiune voluntara si un risc inutil asumat. Din păcate, unii își arogă „privilegiul” de a-si asuma riscuri si in dreptul celor care circulă regulamentar.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.