Accident DN1 A 01.05.2009 Zona Boldesti Scaieni

Adăugat de razvanbb
Raportează ca șters! 28

Video by: haotik

Cam asta se intampla daca nu semnalizezi

25 comentarii

 1. vai de mine, acordeon l`a facut

 2. pinguinu nuclear

  culpa comuna? Putea fi mult mai rau – inclusiv sa-l arunce pe contrasens…

 3. Pe mine m-a învăţat un nene ceva mai în vârstă (şi cu mulţi km parcurşi) că atunci când urmează să fac stânga „traversând contrasensul” să păstrez roţile „drepte”, nu virate, până ce mă pun în mişcare. Ideea e că, în cazul în care te loveşte unul din spate, şi nu eşti „pe fază”/cu piciorul pe frână, dacă ai roţile virate.. ajungi în faţa celor de pe contrasens.

 4. MobraCosmica

  tineti usor piciorul pe frana cand stationati ca sa fiti vizibili de la distanta,la semafor ,cand virati,uitati-va si in oglinzi.

 5. Culpa este comuna.

  1) Camionul nu a adaptat viteza la conditiile de trafic lovind Dacia din spate. Cand lovesti din spate esti vinovat.

  2) Dacia care a avut intentia de a coti la stanga, treand peste linia continua.

 6. clar soferul camionului este vinovat iar cel din dacie poarta vina ca nu a semnalizat(cel putin nu o vad eu) si din cate vad eu nu este nici linie continua unde intentiona sa faca stanga (secunda 8).
  Bun sfatul cu rotile drepte sunt patit si ala cu frana degeaba!!! aveam si avariile aprinse si tot nu ma vazut ca stationez(eram ultimul in coloana)

  • Pai asta e problema …. nu mai tineti mult avariile aprinse…caci idiotii nu mai vad stopurile de frana si au impresia ca esti inca in miscare….realizand ca stationai, dupa ce te pupa !:))

 7. @Mihai: si eu am avut impresia ca e linie continua, dar la a 2a vizionare am observat ca nu e linie continua pe unde a vrut el sa treaca.
  Singurul lucru gresit e ca Dacia nu a semnalizat, dar nu cred ca a putut demonstra acest lucru cel cu camionul, deci ma gandesc ca de vina a iesit camionul.

  Oricum e aiurea amplasata acea line discontinua acolo, chiar in curba.

 8. Pe langa cele de mai sus si pe care nu le mai reiau, zic: asta inseamna in situatia celui cu Dacia sa nu mai arunci cate un ochi si in oglinzi si sa te uiti ca proasta numai in fata. Daca vezi ca vine ceva tare din spate tragi si tu un sprit inainte daca e. Macar cand auzi franarea brusca, daca ai bulan.
  Babalai, la pariu ca avea 75 de ani soferul Daciei.

  Oricum, camionagiul ( 😛 ) trebuia sa aiba o viteza suficient de mica pentru a putea opri in acea curba.

  • Eu zic … ca daca belea in plm ochii inainte….pe sosea si era antena la drum….soferul camionului putea oprii fara a face nefacuta !!! Dar de….suntem profesionisti si nu trebuie sa fim atenti la drum…sunt altii !

 9. Toti is vinovati inclusiv cei de la drumuri acolo trebuind o banda pentru cei care vireaza stanga si una pentru cei care se duc intainte.

 10. Asta cu Dacia e invatat sa semnalizeze cu portiera.

 11. l`a facut sandero:))

 12. hatchback!

 13. ala vroia sa faca stanga unde?

 14. pe mine un nene mai in varsta ma invatat sa arat cu degetu unde o iau

 15. futul in gat cu camionu lui merge el cu 100 in curba si deabea sta pe roti !

 16. Super tare filmarea , te-ai oprit sa le spui ca sunt vedete pe trafictube ?

 17. ce sut in cur i`a dat =)))))..camionu ala fira`ar masa lui a drq dabea sta pe roti si merge cu viteza=))) …

 18. Din punctul meu de vedere soferul camionului este vinovat 100%,nu conteaza ca acolo era linie continua,ca a vrut sa faca stanga,sau ca nu a semnalizat schimbarea de directie,putea opri acolo din n motive.(tehnice,de sanatate sau o situatie periculoasa)
  Am vazut un camion al carui sofer nu a adaptat viteza la conditiile de drum sau nu a fost atent, ca sa nu mai vb ca probabil depasise viteza maxima admisa pentru un autocamion pe sectorul de drum respectiv.

 19. Putem sa injuram ? Ca tare as vrea sa-i zic vreo doua … lu’ las-o ma la punctu mort ! :))

 20. @Bufnitoiul uite aici despre viratul rotilor http://www.youtube.com/watch?v=KLU-_Up21q0

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!