Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Accident DN1

Adăugat de melcul
Raportează ca șters! 68

Accident DN1 in Ciolpani. Aparent Golf-ul a patrus pe contrasens, dar cum nu cunosc, prefer sa nu ma pronunt.

Golf-ul avea botul facut zob si airbagurile sarite. Skoda era lovita in stanga spate, dar desul de franjurata. Din ce-am vazut roata nu mai era la locul ei, bara era cazuta intr-o parte …

P.S: cer scuze pentru calitate, dar aparent, camera a facut focus pe reflexia detectorului …… am 16gb de trafic out-of-focus 🙁

9 comentarii

 1. Inca un pic si semnalizarea accidentului era perfecta 😉

 2. Ionita Cosmin

  Locuiesc in zona si sunt fel de fel de comercianti pe margine drumului.Desteptul cu Skoda a oprit sa cumpere ghiocei si din spate a venit destul de tare acel Golf care nu a mai avut unde sa se duca decat in Skoda, asa ca va rog sa fiti atenti unde si cum opriti deoarece pe DN1 nu se respecta nimic…distanta in mers fata de cel din fata,trecerile de pietoni….si lumea este mereu grabita spre munte sau spre capitala.

 3. eu as zice ca ala cu skoda a vrut sa faca stanga. dar e doar parerea mea.

 4. dan danel

  asa zic si eu sau poate a vrut sa intoarca skoda !!!

 5. eu ma vad nevoit sa repet: asemenea clipuri isi au locul pe foum, nu aici.
  [-]

 6. Altul ma? Mai era unul vineri un scuter cu un golf parca….

 7. daca a fost golf cu scuter, dupa golf cu fabia…. cei care au de la passat/ a-klasse in sus: feriti-va de golf, in urmatoarele zile!

 8. Ionita Cosmin

  Tamponarea s-a produs pe banda 1 , deci iese din calcul ca Skoda vroia sa intoarca.Dupa accident au disparut instant toti vanzatorii ambulanti de ghiocei.Toate masinile untorc inconstiente in fata la outlet.

 9. Marius Buz

  Erm, si extensia aia directa Bucuresti-Ploiesti nu mai e buna ? Tot pe DN1 ne dam hutza ?
  Acolo sint 2 benzi pe sens. Explicatia ar avea logica daca primul a pus semnal si apoi frina brusc spre marginea drumului iar celalalt n-a avut loc sa fandeze pe b2 si nu a pastrat distanta suficienta.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.