Accident Dolj cine e de vina?

Adăugat de A7.
Raportează ca șters! 46

18 comentarii

 1. Eu cred ca e culpa comuna, toti trei

 2. Toți de la un cap la altul.
  Așa m-a bucurat clipul acesta.
  A7 mulțumesc!

 3. Și dacă le zici ceva cand parchează ca dobitocii, se umflă mușchii pe ei. Oare o fi înțeles dobitocul ceva din pățania asta? Mare păcat că ăla care iese din lateral a scăpat. Și chiar că m-a bucurat clipul!

  • Cu filmarea asta, nu scapă. Chestia cu lipsa de contact în caz de accident e valabilă doar pentru asigurări.

  • Derogare de bembeu…

 4. A fost mai demult la stiri, pot spune ca sper ca toti astia care parcheaza unde au treaba, sa tot dea , eventual tiru’ peste ei, nicio pierdere …

 5. Cel care parcheaza e vinovat numai pentru oprirea, nu si pentru accident. Dupa parerea mea cauza accidentului, deci vinovat e cel care nu a dat prioritate. Trailerul poate fi vinovat daca a depasit viteza legala, daca a tractat mai mult decat avea voie depasind masa maxima autorizata, eventual daca nu avea permis pentru categoria respectiva. Dar asta e numai o prespupunere.
  Deci cred ca de accident e responsabil numai cel care nu a dat prioritate, ceilalti putand fii amendati pentru alte abateri.

 6. La cum functioneaza militia romana, daca nu a fost contact, pentru ei e vinovat tipul cu platforma… daca vreti circumstante atenuante, parcari neregulamentare, evitare contact, etc. le cautati prin instanta.
  Ei nu e platiti sa gandeste.

 7. Trailerul mai bine intra in ala care nu ia dat prioritate.
  Dar este mai complicat decat se pare. Normal nu au avut voie sa treaca peste linia continua nici unul. Ca legea spune exact aia.
  https://www.youtube.com/watch?v=Vs13jYRs17E

  • Eddiemcstanley

   Doar nu o sa stai dupa ala ca nu ai voie sa depasesti linia continua. E vinovat cel cu autoturismul care a taiat calea remorcii. Daca nu ii taia calea, putea sa depaseasca vehiculul parcat. E un accident absolut stupid, cel cu remorca nu putea anticipa asa ceva. A crezut probabil ca poate opri. Dar de vina e specimenul cu autoturismul care a taiat calea..

 8. teddycarebears

  vinovat de accident si de punerea in pericol a celorlalti participanti la trafic este doar meseriasul cu jeepan care parcheaza ca o balega si toti ceilalti sunt nevoiti sa treaca de linia continua doar pentru ca asa vrea muschiul aluia …

  acolo a vrut el sa stea cu mainile in buzunar pe carosabil in mijlocul singurei benzi de circulatie pe sens!!!!

  Romania lipsei desavarsite a bunului simt ! Asta e tara in care poti sa duci nesimtirea la rang de arta ! Din fericire Cel de Sus mai da uneori cu tine de pamant, la propriu !

 9. Eddiemcstanley

  CEl cu remorca voia sa depaseasca iar cel cu autoturismul i-a taiat calea….Cel cu autoturismul e de vina.

 10. Cel care filmeaza un monitor cu telefonul!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!