Aproape accident, evenimente din trafic [Ochiul din trafic – ep1]

Adăugat de DVSplay
Raportează ca șters! 31

ATENTIE: Contine limbaj licentios!

– accidente evitate la limita
– pietoni care isi pun viata in pericol
– biciclisti inconstienti
– soferi de nota 4

Drive safe! Viata are prioritate!

15 comentarii

 1. 1. Ia-ti un suport mai rigid si centreaza camera/telefonul aia/ala ca sa fie linia orizontului pe mijlocul ecranului.
  2. Pune avertisment de limbaj.
  3. Pune tag-uri/etichete.

  Iar ca o nota personala: nu ma deranjeaza clipurile lungi, dar intro-ul e un pic prea lung.

  Per total + ca esti la inceput 🙂

 2. Tu vorbesti de pietonii de la 1:40… daca ai stii ce bine poti patina pe scarile respective din subteran…

 3. multumesc de sfaturi RebounD11, voi tine cont de ele.

  @verdenpom Dupa acele pasaje subterane exista o trecere (la 5 minute distanta). In spate la 10 minute alta trecere … ce ar fi daca toti ne-am apuca sa trecem strada prin intersectii :))

 4. Usor e sa vorbesti cand stai la caldurica in masina si afara sunt -4 grade si ploua/ninge.
  Iarna le dau scuza pietonilor ca trec prin locuri nepermise, conditii nefavorabile, maini inghetate, apa in adidasi, dar vara in schimb nu au scuza

 5. Te rup in figuri pe intro dar:
  – nu pui titraj jos si cu galben
  – nu poti cenzura carnea

  Cel mai bine agati saracia aia de camera la parasolar, sa bata in jos, se mai intelege ceva. Eas, e prea mult cer si contrast din parti si din laterale, un fel de n-ar mai fi, un fel de lipsa. si 7 minute…

 6. Titrajul si cenzura vor fi on pe viitor (nu stapaneam prea bine softul de editat). Pentru camera voi cauta un suport potrivit.

 7. @ DVSplay Daca sii sa pui titraj sus, poti sa-l puisi jos, negru, cutet cu galbe si contur negru. Iar pe audio nu te pune nimeni sa faci filtaru adaptive, mofdificari de octava ,pitchuir , bendurie si alte nazbatii. Split, mute, go. Simplu.

 8. Ar trebui sal incurajati nu sal criticati si pana la urma ce suport sa ia sa nu se mai bataie ca si am meu se bataie si am dat 70 de lei de la e-day.ro

 9. Noi sa stim de care? Depinde cu ce filmeaza…

 10. Frumos ii cerul, iti place nu? Ma bucur ca ai supravietuit cutremurelor…mai ales aluia de pe la 3:06 🙂

 11. @Adrian20144: eu te incurajez pe tine sa nu-ti mai bati joc de sarmanii cititori de comentarii.

 12. Foloseste sfaturile lui @Ursul Grizonat dar nu baga in seama tonul pe care-l foloseste. Asa e el, o sa te obisnuiesti in timp.

  Sunt de acord cu faptul ca e putin cam lung clipul, intro-ul, etc. La fel si de camera. Daca o sa aiba un suport corespunzator o sa fie si mai bine.

  La tag-uri poti pune si numele orasului de unde pui fazele (Oradea acum aproape toate, daca nu ma insel). Chiar daca peste tot se circula la fel, deci totu-i o apa s-un pamant, e bine sa stii la ce te uiti.

  Cea mai periculoasa faza a fost cea de la 2:28 de era sa fie facut terci biciclistul de acel tir. O secunda mai lent sa fi fost si aia era. Sa nu uit si de batranelul de la 2:05 care a traversat incet si frumos pe rosu plin la pietoni cat era pe bulevard verde (p-acolo circula lumea cu cel putin 50-60), dar batranetea e grea, ce sa-i faci.

  Plus pentru clip, cu sfaturile de rigoare de mai sus. N-am cum sa dau minus pentru ca n-ai un suport bun (e un motiv cam stupid dupa parerea mea. Macar te-ai chinuit si ai postat, deci felicitari. Altii n-au nici atat (adica „je”)).

 13. Eu iti recomand sa pozitionezi telefonul cum ai facut in ultima secventa din clip .

  + Pentru ca esti incepator

 14. @verdenpom priveste acest video https://www.youtube.com/watch?v=0iz9GXGxGo4 .. exact intersectia unde „le dai scuza pietonilor”

 15. Asa si? La fel de bine iti pot arata si eu clipuri cu oameni tineri ucisi pe trecere, toate acestea nu schimba cu nimic subpasajul jegos.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.