Accident cu fuga de la locul lui

Adăugat de corsicanu
Raportează ca șters! 73
Ce mai caută lumea:
 • plecare de la locul accidentului fara victime
 • suspendarea exercitării dreptului de a conduce părăsire loc accident
 • Accidente în romînia

40 comentarii

 1. Sigur a fost contact intre ei? Pe filmare nu se observa bine.
  Ce s-a mai intamplat dupa?

  • da a fost contact, initial smart-ul a oprit dupa care a fugit, m-am oprit am facut schimb de numere de telefon i-am dat filmarea .. si mai departe incearca sa obtina o filmare din intersectie sa vada nr de inmatriculare

 2. „Fugă de la locul accidentului” se folosește, în cazul circulației pe drumurile publice, când sunt victime (răniți, morți). Când sunt doar pagube materiale nu ești obligat să rămâi acolo, ci doar să te prezinți la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de 24 de ore.

  În clipul ăsta cine a fost rănit?

  • Tabla, i-a dat de a julit-o 🙁

  • @ics, trecerea de pietoni.

  • ics- tu vrei sa fii mai catolic decat papa, legea spune, legea zice, mori cu legea in mana. Ai facut un accident te opresti sa vezi ca prostie ai facut. Asa este omenesc si moral.

  • În afară că e titlu de cancan (nicio treabă cu legea), ce avarii a avut cel cu taxiul. M-am tot uitat la clipul tău, când oprești în spatele lui, și n-am văzut nimic. Bara părea la locul ei, cârligul la fel…

  • ics- bara pe partea stanga era julita si sparta intr-un loc. Oare tu ce titlu ai pune? ”Accident cu un smart pe care nu o sa il mai gasesc niciodata?” In alt video filmat de mine politia nu a gasit nici acum vinovatul http://www.trafictube.ro/accident-fuga-locul/ Deci cu legea te stergi cu ea la c….. Sunt curios tu cum ai reactiona daca te-ar lovi cineva si nu ar opri. Probabil ai sta foarte linistit ca dupa ce ai declara accidentul. Sa fim seriosi.. daca lovesti pe cineva si nu ai oprit cu siguranta nu te prezinti la politie.

  • Eu nu stau să mă cert cu toți idioții. Am coborât, am văzut că nu e nimeni rănit, ne vedem la poliție.

   Majoritatea românilor încep scandalul doar pentru că n-ai semnalizat, îți dai seama ce măcel iese dacă i-ai și zgâriat mașina.

   Ideea pe care voiam s-o exprim e că atunci când folosești termenul „fuga de la locul accidentului” deși nu sunt răniți înseamnă că nu știi despre ce e vorba.

   În fine, postați ce vreți, cum vreți, să nu vă mirați când nu se mai uită lumea din cauză că exagerați.

  • Deci daca un video cu o masina care trece pe rosu, loveste o alta masina si isi continua drumul linistita este exagerare.. pai atunci nu stiu ce sa mai zic.. :)) Lasa ca posteaza altii lucruri mai interesante cum ar fi o masina cu o toba sparta. Si ca sa inchei discutia: Cand produci un accident, MORAL este sa opresti sa te asiguri ca nimeni nu este ranit, daca nu vrei sa faci amiabila, mergi si declari accidentul la politie. Daca in urma unui accident cum este acesta nu opresti sa vezi ce s-a intamplat, se numeste FUGA de la locul accidentului chiar daca nu sunt victime.

  • Titlul e exagerarea. Toți au intrat să vadă altceva. Numărul voturilor pe care l-ai primit nu mă contrazice.

   Puneai ceva de genul „Accident pe roșu”, lumea venea, vedea, aprecia. Tu ai săltat ștacheta la accident cu victime și au văzut altceva… Dacă au văzut. Eu unul m-am uitat atent la bara taximetristului și n-am văzut nimic. Nici în descriere nu era nimic. Dacă nu comentam, nici nu aflam ce s-a întâmplat.

   Treaba ta, dar exagerând nu câștigi. Mai bine ești mai modest și lași lumea să aprecieze situația.

  • Lumineaza-ma ce castig daca umflu titlul?? Ce?? niste cacaturi de voturi care nu imi folosesc la nimic?? O mare parte din cei care intra aici si posteaza nu ii intereseaza voturile.. am spus-o si ma repet nu am nevoie de voturi nu imi ajuta la nimic.. Videoclipul este postat pentru a fi vizonat…. In tine zace o mare frustrare vezi ce faci cu ea!

  • Tu ai umflat titlul și nu ai câștigat nimic. Clipurile se postează pentru a fi vizionate. Voturile arată calitatea lor. Dacă produci calitate slabă și ești mulțumit …

   Lipsa voturilor arată că filmezi degeaba, ori, ca oricine care postează, clipurile trebuie să aibă impact. Să arate ceva. Al tău arată, doar că punându-i titlul ăla e ca și cum ai atârnat un tablou de-al lui Picasso pe perete la cârciumă la Cucuieții din deal.

   Da’ cine sunt eu să-mi dau cu părerea…

   Și apropo de comentariul ăluia, Iuda a devenit cunoscut când eu eram admin și fiind promovat de trafictube, prin munca și carisma lui (trebuie recunoscut – ca să ne aducem aminte de cum a fost), indiferent dacă recunoaște asta sau nu.
   Când a venit pe trafictube nu știa să editeze, de aceea e urât ce face la adresa trafictube.

   @un_terorist era @Iuda

   http://www.trafictube.ro/forum/threads/ghid-video-de-procesare-a-filmelor.1048/page-2#post-19286

   Există log-uri, exista forum, se poate vedea cum a avansat fiecare. Și nu, nici eu n-am fost vreun deștept și nici nu sunt, am avansat cu comunitatea. Și da, câteodată am o urmă de regret pentru timpul pierdut pe aici.
   Sper să fi fost de folos unora (sigur nu lui Crăciun).

  • ics- nu stiu ce razboaie neterminate aveti intre voi si sincer nu imi pasa, eu nu filmez pentru a deveni cineva sau ceva, public decat videoclipurile care au ceva, nu imi pierd timpul cu editari etc pt ca nu vreau. Dar un lucru am invatat de cand intru pe trafictube la rautate nu va intrece nimeni, voi reusiti cumva sa il scoateti pe nevinovat vinovat

  • „Voi” care? Eu am lipsit un timp. Sigur de când ești tu pe site nu eram. 🙂

   De fapt, cred că ăsta e singurul tău clip la care am comentat. Mai e vreunul?

  • @corsicanu
   Ref: http://www.trafictube.ro/accident-fuga-locul-2/#comment-398787

   Nu cred ca dl @ics a avut o astfel de intentie 😉 De acord, este normal si omeneste sa opresti, sa verifici ca oamenii sunt in regula, sa vezi ce avarii exista, sa faci o amiabila sau sa decizi sa mergi la Politie, insa deocamdata in lege e precizat ca:
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art79
   Art. 79. (1) Conducătorii de vehicule implicaţi într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat numai avarierea vehiculelor şi/sau alte pagube materiale sunt obligaţi:

   a) să scoată imediat vehiculele în afara părţii carosabile ori, dacă starea vehiculelor nu permite acest lucru, să le deplaseze cât mai aproape de bordură sau acostament, semnalizându-le prezenţa;

   b) să se prezinte la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare.

   (2) Se exceptează de la obligaţiile prevăzute la alin. (1) lit. b):

   a) conducătorii vehiculelor care încheie o constatare amiabilă de accident, în condiţiile legii;

   b) conducătorul de vehicul care deţine o asigurare facultativă de avarii auto, iar accidentul de circulaţie a avut ca rezultat numai avarierea propriului vehicul.

   In plus, in cazul accidentului cu pagube materiale, fara victime, cine nu procedeaza asa risca amenda + vacanta pe bara o luna:
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art100
   (3) Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile săvârşirea de către conducătorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier sau tramvai a următoarelor fapte: […]”
   g) neprezentarea la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs un accident de circulaţie din care au rezultat numai pagube materiale, cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 79 alin. (2).

   Este altceva, nu contraventie, ci infractiune:
   http://www.trafictube.ro/legislatie-rutiera/ordonanta-urgenta-nr-195-12-decembrie-2002/#art89
   Art. 89. (1) Părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului sau de către instructorul auto aflat în procesul de instruire sau de examinatorul autorităţii competente aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane ori dacă accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani. […]

   Eu am dat + pentru film, actiunea prezentata si faptul c-ai oprit sa-l ajuti cu ce se putea pe cel care n-avea vreo vina. Mai mult chiar decat acea plecare de locul accidentului ca sa nu-i spunem fuga si sa se creeze confuzie, tipul ar merita sa ramana fara permis de conducere si pentru ca a condus periculos si-a trecut pe rosu daca voi aveati verde.
   O secunda mai tarziu consecintele puteau fi tragice si-atunci daca mai reusea cumva sa plece de-acolo, puteam vorbi de-o fuga de la locul faptei.

   P.S. In alta ordine de idei, uneori discutiile se mai infierbanta, asa ca intre oameni. Hai insa totusi sa nu exageram cu unele lucruri:
   http://www.trafictube.ro/accident-fuga-locul-2/#comment-398871
   si cred ca avem puterea si ratiunea de a merge inainte fara resentimente 🙂

 3. Putea sa opreasca, sa intrebe de sanatate si apoi sa plece. Cred ca, in situatia data, era mult mai avantajos pentru el sa incheie amiabila, nu sa se prezinte la politie sa declare accidentul, ca sa ia si amenda si sa ramana si fara permis. Dar la cum a trecut pe rosu, probabil nu il intereseaza nimic din toate astea.

 4. Ca sa fie clar. De unde știi ca nu sunt victime? Te oprești și vezi de aproape. Asta dacă nu ești beat sau fumat. Ce motiv ai sa nu oprești? Legislația are gauri. Dacă autorul vedea numărul julitorului și îl cauta garcea și îl găsea băut?

 5. dupa reactie creadeam ca a sarit vreo masina peste intersectie :))

 6. @ics. Ai un comentariu dedicat, dar din pacate nu se poate aproba spre publicare.

  • Poți să-l aprobi. Idioții sunt mulți și au dreptul să se exprime. Nu înseamnă că au și dreptate.

  • Si nu este de la mine :))

  • @corsicanu și te bucuri sau ce? Eu ți-am dat un sfat. 46 de voturi la un clip cu accident spune ceva.

   Continuă să fii arogant. E bine. Dacă o să cauți în istoric 46 de voturi se dădeau la clipurile de umplutură cândva. Dar e bine. Tu să fii mulțumit.

  • Inca o data nu ma intereseaza voturile…nu caut nici un istoric ca nu imi pasa. Sunteti foarte multi aici care comentati fix aiurea, pe langa subiectul videoclipului ca si in cazul de fata. Poate de aceea sunt arogant. Te iei de numele videoclipului, dar de ce nu ma certi ca nu filmez cu Vico???

  • Nu pot să te cert că nu filmezi cu Vico pentru că probabil nu-ți permiți un Vico. 🙂

   E ca și cum te-aș certa că nu filmezi din Ferrari. Tot de aia. 😛

  • Corect nu toti ne permitem un vico 🙂 .

  • Calitatea costă. Camerele pe care le-am avut (TF2, TF2+, Marcus 1, Marcus 3, Marcus 4) de când folosesc Vico sunt încă funcționale la diverși utilizatori (unii dintre ei, sper, încă vizitatori ai site-ului). Îi cunosc pe toți, chiar i-am întrebat acum vreo 2 luni de ele.
   Doar uneia dintre ele i s-a pierdut urma. A fost furată. 🙂

  • @ics – Sunt si chinezisme care functioneaza si filmeaza foarte bine. Acum na, fiecare dupa buget, dar nu de ignorat si faptul ca tragi loz in plic.

 7. Hai sa fim seriosi… asta nu e caz in care sa opresti… da, te duci la politie (eventual, daca lovitura e cat de cat), dar numai dupa ce-ti trece alcoolemia sau fumurile din cap.

 8. E taxi, as zice karma cat incape

 9. HosmiMubarak

  1. Legea nu este foarte clara, dar va recomand in caz de accident: sa opriti si sa verificati sa nu fie nimeni ranit; asta pt a nu va trezi ca a existat o vatamare corporala desi ati catalogat accidentul ca usor si nu ati oprit. Cunosc 2 cazuri care s-au terminat destul de urat (nu va pot da detalii).

  2. Nu comentez claritatea videoclipului de fata, dar nu-mi place sa vad certuri, ironii, rautati, afirmatii superflue in comentarii. Si cred ca nici multor alti cititori.

  PACE!

 10. Chestia cu prezentatul la politie in 24h este o mare porcarie. In 24h, betivul isi revine din betie, anumite lucruri se aranjeaza, etc. Legat de fuga de la locul accidentului…daca nu te opresti sa vezi daca sunt sau nu victime, de unde sa sti ca este tamponare sau accident? @ics, daca unul din pasageri face un atac de panica si este solicitata ambulanta chiar daca sunt daume minore la vehicule, cum se incadreaza evenimentul?
  Chiar daca legea ca avem 24h pentru prezentare la politie, este de bun simt sa ne prim si facem macar schimb de date de contact, chiar daca nu se face amiabila pe loc.

  • E nevoie de un anumit număr de îngrijiri medicale pentru ca accidentul să fie considerat cu victime. Atacul de panică și chematul ambulanței nu înseamnă accident cu victime. Julit în cot, din nou, nu înseamnă accident cu victime. Nu vă faceți de râs exprimând astfel de opinii. Chemați ambulanța fără a fi nevoie doar pentru a exagera o situație?

   Și da, la ultimul accident în care am fost implicat, am presupus că persoana vinovată era sub influența alcoolului. Am fost și am declarat accidentul la secția de poliție, persoana cealaltă s-a prezentat la limita termenului maxim de 24 de ore. O fi fost sub influența băuturilor alcoolice, n-o fi fost, nu mai are relevanță.

   Nu mai faceți din țânțar armăsar.

   Asta e legea, respecți-o! Vinovăția se stabilește pe baza unor articole scrise dinainte scrise și nu pe nerespectarea credințelor fiecăruia (eu cred că sunt panicat, să vină ambulanța, e accident cu victime pentru că a venit ambulanța)

   De ce nu citiți voi legea înainte de a comenta? Iar dacă o citiți luați-o așa cum e, nu-i puneți floricele pe margine. Atunci când ajungeți într-o situație delicată în care se aplică legea ajungeți să acuzați polițistul, procurorul, judecătorul că nu a respectat legea, legea aia de care voi n-aveți habar sau la căreia îi dați interpretarea voastră proprie.

   Știu, n-am dreptate pentru că nu e ca voi.

  • Mergi în instanță și cere-i și pe mă-sa și pe tac-su pt. că a fost accident cu victime dacă a venit ambulanța, deși singura rană a fost o că te-ai căcat pe tine de frică. Dar a venit ambulanța și a fost accident cu victime. 🙂

   Aici merge aia cu Amin și Partikip? Dați cu like și share și dacă sunt mulți cei care susțin prostia, aia e calea. Amin!
   Băgați o petiție pe facebook. 😛

   Căldură mare, mon cher.

   Sunt ironic?
   Distracție plăcută în continuare!

  • Că sigur nu căutați

   Art. 194

   Vătămarea corporală

   (1) Fapta prevăzută în art. 193, care a cauzat vreuna dintre următoarele consecinţe:

   a) o infirmitate;

   b) leziuni traumatice sau afectarea sănătăţii unei persoane, care au necesitat, pentru vindecare, mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale;

   c) un prejudiciu estetic grav şi permanent;

   d) avortul;

   e) punerea în primejdie a vieţii persoanei,

  • ics- Daca titlul suna asa era ok? mai lasam loc de interpretari? : Accident usor pe rosu- detalii vinovatul nu a oprit

 11. Cine este iuda terorist asta si ce cauta aici ?

 12. Nu e accident cu victime deci nu intra sub incidenta infractiunii de parasire a locului accidentului. Dar 99% ala nu se va prezenta la politie daca a fugit asa, iar daca taximetristul nu-i afla nr. de inmatriculare, va ramane cu paguba.
  Nu sunt de acord cu tamponarea sau chiar accident cu victime urmat de scandal, bataie etc cum se practica pe la noi, oricum fiarele nu se indreapta daca te iei la injuraturi/bataie.
  Dar.. si aici exista un mare dar, exemplarul cu Smartul din imagini, merita sa dea de unul sa se urce in masina sa se ia dupa el, sa-l prinda si sa-l fardeze putin, putin mai mult. De ce? Pentru ca nu e om. 2 oameni normali ar fi oprit, ar fi facut schimb de nr de tel si s-ar fi inteles sa se intalneasca a 2-a zi ori la asigurari ori la politie, dai asigurarea si asta e.
  Nu cred ca exista scuza plauzibila sa faci un accident si sa nu opresti, chiar daca e tamponare minora. Dai intr-un caine si tot opresti si te dai jos sa vezi ce s-a intamplat.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.