Accident Iasi

Adăugat de IScam
Raportează ca șters! 93

Puteti urmari prin masina din fata de unde iese VW-ul. Acolo pe prima banda este intermitent dreapta, iar cel cu Mercedes-ul are voie sa circule pe linia de tramvai in zona respectiva.

9 comentarii

 1. Adica ala, care practic trebuie sa stea la semafor ca si tine… vroia sa faca stanga, dar pentru ca e o jigodie cu scheme in el, foloseste banda de dreapta, cu intermitent, si vrea sa execute o intoarcere de 180, moment in care e facut pilaf de ala care mergea corect. Plin de lepre, care fac ei tot felul de scheme… ah ce satisfactie am cand ii loveste karma grav.

  • pai i-a cam reusit intoarcerea de 180, numai ca acum trebuie sa treaca si pe la pit-stop.

 2. Schema(smecherie) clasica:ma fac ca merg la dreapta de pe banda de obligatoriu dreapta,dar de fapt ma duc inainte,ca de,de ce sa stau la coada la semafor,sa stea prostii.
  Ca dovada e faptul ca cel cu Mertul l-a luat in plin pe banda 3,cea cu linia de tramvai.
  Pentru cine nu stie,acolo e o intersectie in +,iar de unde vine smecherul,strada are 2 benzi:B1=obligatoriu dreapta si B2=inainte si la stanga.

  • radu_dami

   Unde mai exact ai vazut tu indicator cu B1 obligatoriu dreapta? Din cate stiu acolo e doar verde intermitent dreapta, nicidecum obligatoriu.

  • N-ai sa vezi indicator pentru ca n-a fost niciodata,in schimb a fost un marcaj si pentru prima banda cu sageata la dreapta.Pentru banda 2 marcajul era inainte si la stanga,dar aproape ca nu se mai vad.
   Problema in cauza nu e daca a fost (este) sau nu obligatoriu dreapta,ci faptul ca smecherul s-a dus inainte de banda 1 cu intermitent dreapta fara nicio greata.Stii ca acolo,mai mult decat smecherii,cand se face verde plin,de pe B1 o taie la stanga si apoi se urca pe tine ?

 3. scurt si la obiect;)

 4. Sper ca i-ai lasat filmarea…

 5. Cristy SB

  I-a dat de l-a julit 🙂 Dupa ce ca-i escroc, nici nu se asigura. Adica este un jmeker prost 🙂

 6. Neatentia si uneori smecheria (daca a fost cazul) se platesc. Unii trebuie sa ajunga neaparat in aceasta situatie ca sa priceapa un lucru de altfel destul de simplu.
  +

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.