It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident live

Adăugat de Milițianul de serviciu
Raportează ca șters! 70

Subscribe!

18 comentarii

 1. Clasica problema pentru unii incepatori , se asigura din stanga dar uita sa se mai uite si in fata!!

  • Greseala o fac si avansatii si aia care indiferent de experienta presupun ca cel din fata va face ceva in loc sa se uite la el. Probabil au rezolvat amiabil, lovitura nu pare in vreun fel puternica si cu Politia nu castiga nimeni nimic, amenda e mica pentru asa ceva.

 2. asta inseamna sa fii @#$@#…te bagi ca musca in lapte in loc sa-ti vezi de treaba ta…si apoi te plangi ca esti vanat…

 3. @Sudsemnatu…. Da, si eu am mai vazut acest video acum ceva timp.

 4. Laurwentiu

  crezi ca ne intereseaza toate frustrarile tale referitoare la soferii incepetori si sa te bagi in seama fara nici un motiv.Plus ca video asta a mai fost pus tot de tn asa ca l-ai mai pus inca 1 data se te aflii in treaba.Esti labil pshic bai baiatule si ti-ar prinde bine un control psihiatric

  • Milițianul de serviciu

   Am susținut un control psihiatric și sunt ok. Mulțumesc pentru grijă :)))

 5. Chestia cu soferul de duminica, nu prea isi are locul. De unde stii tu cat conduce si in care duminici?

 6. Haha….tu ala cu experienta ! De fapt da..tu esti sofer meserias, tu parchezi pe trecerea de pietoni, mergi cu becurile arse ,esti b2 lover! Nu te-ai dat jos sa-i filmezi? Sa intrebi cum s-a intamplat ??

  • GhiciCine

   Foarte bine punctat. Domnul genmedia e cam prea cu nasul pe sus. Se crede un fel dezeu pe drumuri. El nu greseste cu nimic si e inutil de critic cu ceilalti.
   Eu sunt tare curios cum conduce el cand camera e oprita.

  • stai sa vezi cand scoate drona :)))

 7. darrelldimebag

  ,,Geniumedia” am vazut pe facebook al unui prieten de-al tau, filmuletul acela in care mergi cu rahatul pe parbriz la politie, pune-l si aici pe TT sa vada lumea cat de tare esti. Daca faci asta uite am sa-ti dau doar plusuri la urmatoarele 10 ( zece ) postari de ale tale. Ma risc !!!
  Stii cum procedeaza majoritatea dintre idiotii care fac dreapta acolo in intersectia aia, tin mortis sa intre direct pe banda a 2-a chiar daca prima e libera, firesc ar fi sa intre pe B1 mai apoi in caz ca se deplaseaza inainte si nu o cotesc spre Dambul Pietros sa intre pe B2, unde mai pui ca le-ar fi mult mai usor sa vada prin oglinda din stg. daca au liber pentru a intra pe B2 , dar cand omul e prost si viata e greu.

 8. robwin_75

  Chestia cu ” sofer de duminica ” aici chiar nu-si are rostul pentru ca n-ai de unde sa stii cat si cum conduce el masina , am vazut exemple din acestea la soferi mult mai experimentati dar , na , cand este sa se intample se intampla !!

 9. mfdunhill

  nu prea inteleg de ce a oprit cel cu BMW-ul. toate masinile veneau pe B2 si el se incadrase pe B1. in fine, nu este vina lui evident

 10. Sunt sigur ca de asta aveau nevoie cei implicati (atat cel din fata cat si cel din spate) si anume de un cocalar cu BMW pe bulgaria, care parcheaza pe trecere, merge cu becurile arse, mai face si pe nevinovatul si pe urmaritul de politie, mai exact ca personajul descris anterior sa le zica pe geam ca „asta inseamna sa fii sofer de duminica, asta e rezultatul”.
  Am vazut tot felul de specimene pe acest site dar tu ai un „spirit” aparte fata de ceilalti.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!