It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident live

Adăugat de HoriaSan MotoVlogs
Raportează ca șters! 39

Salutare!
Ia sa va aud, care/cum a gresit?
Bine, pe langa faptul ca amandoi au gresit, care dintre ei scoate RCA-ul?

22 comentarii

 1. Ma gandesc ca Duster-ul primeste doar amenda…si atat, Reno-ul scoate asigurarea

 2. La Politie va fi scos vinovat cel cu Renault pentru neacordare de prioritate la schimbarea directiei de mers. Din pacate asta e rezolutia pe care Politia stie sa o dea.
  Din punctul meu de vedere, o decizie corecta ar fi aceea ca vinovati sunt amandoi si ar trebui amandoi sa ramana fara permis pentru incalcarea liniei continue, fiecare reparandu-si masina pe banii lui. Evident, asta nu e valabila la noi pentru ca nu exista legislatie care sa acopere asa ceva in mod particular.

 3. Teoretic se poate da culpa comuna, ambii raman fara carnet si in timpul liber primit au vreme sa-si repare masinile…
  Asta daca se duc la politie, daca fac amiabila cele doua companii de asigurari vor ajunge la acelasi numitor

 4. Andrei Ciocan

  Amiabila fac numai daca una dintre companii se declara <> de producerea accidentului. La politie e clar, cel care schimba directia de mers e de vină, dar amândoi vor avea permisul suspendat.
  Eu zic ca fiecare o sa-si repare masina pe cheltuiala proprie sau daca vreunul are CASCO formula clasica, lovita in parcare…
  De ce spun asta cu amiabila…e clar ca amandoi sunt de vina, deci nici o companie nu o sa recunoasca ca ea nu e vinovata….

  • De ce „…formula clasica, lovita in parcare…” !?
   Pe casco nu conteaza ca ai fost vinovat sau nu intr-un accident.

  • conteaza daca are cu franciza

  • @Flat… fransiza se cheamă … franciza e altă mâncare de pește.
   Iar asta nu are nicio legătură cu vinovatia sau nevinovăția intr-un accident.

 5. Un deliciu! Asa le trebuie! Karma mai functioneaza din cand in cand. Legat de intrebarea „cine scoate RCA-ul?” Era misto daca dadeai cate un mail la companiile de asigurare, ale celor doi, cat si la politie, cu acest filmulet. Astfel fiecare platea de la el. Cred ca numai asa si-ar invata lectia pe deplin.

 6. Ordonanţa de urgenţă nr. 54/2016
  CAPITOLUL IV
  Scopul asigurării RCA
  ARTICOLUL 14 Culpa comună
  (1) În situaţia în care persoana prejudiciată a contribuit, din culpă, la producerea accidentului sau la mărirea prejudiciului, cel chemat să răspundă va fi ţinut răspunzător numai pentru partea din prejudiciu care îi este imputabilă; în astfel de situaţii întinderea răspunderii fiecărei persoane va fi cea constatată prin orice mijloc de probă.
  (2) În situaţia în care nu se poate stabili întinderea răspunderii fiecărei persoane, aceasta se va stabili în cote egale, în raport cu numărul părţilor implicate în accident, fiecare parte având dreptul la despăgubire în proporţia în care nu s-a făcut răspunzătoare de producerea accidentului.

 7. Minutul 1:01 pentru nerabdatori…

 8. Am impresia ca cel cu Clio,avand o viteza mai mare si o distanta insuficienta fata de cel din fata ca sa opreasca in siguranta cand acela probabil incetineste,trage brusc de volan stanga,moment in care se loveste de Dusterul care era in stanga si aproape in dreptul lui.Vina celui cu Clio:nepastrarea unei distante corelate cu viteza lui fata de cel cu Nissanul din fata.Asta ca sa nu zic ca a fost atat de idiot incat sa vrea sa intoarca acolo.Vina celui cu Duster:nu avea ce cauta in acel loc,in stanga liniei continue.Dupa mintea lui,dimpotriva,pe linia de tramvai poate merge pana intra in depou,fara sa stea in coloane de masini.Daca i-ai dat filmarea si se duce la Politie sa o arate,e ca si cum i-ai dat un pistol sa se sinucida.

 9. Andrei Ciocan

  99% a vrut sa intoarca.

 10. La amiabila se da culpa comuna. La politie li se ia permisul la amandoi, iar cel ce a facut stanga il repara pe celalalt.

 11. Eu zic ca cel care merge pe linia de tramvai nu pateste nimic.
  Intamplare: mergeam pe interzis (strada pe care stau este cu sens unic, iar ca sa ajung unde vroiam trebuia sa ocolesc mai mult de 1,5km), in timp ce ma deplasam, dintr-o scara a iesit alergand un copil care s-a lovit de lateralul masinii. S-a deschis dosar, s-a judecat, iar eu nu am patit absolut nimic, nici macar amenda. Vinovat este cel care produce accidentul, chiar daca celalalt face o ilegalitate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!