Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Accident live

Adăugat de edi
Raportează ca șters! 111

Este la intersectia Liviu Rebreanu cu Camil Ressu, eu filmand dinspre Liviu Rebreanu.

Ora nu e corecta, era azi pe la 15.

Nu aveam vizibilitate prea buna, dar se cam intelege. Cred ca nu se facuse rosu la cei de pe Camil Ressu, dar cei care faceau stanga pe Liviu Rebreanu se mai strecurau printre masini, pana cand unul a fost mai ghinionist …

10 comentarii

 1. Bine ca nu a fost pieton pe trecere…

 2. doctor faust

  ce misto l-a parcat.

 3. O parcare ca in reclama de la o marca de cafea sau ness, cu tipele alea din mini-cooper. Ulciorul nu merge de multe ori la apa, se mai sparge, se mai crapa. Probabil ca acum cineva a invatat o lectie importanta din codul rutier.

 4. Iveco Stralis

  Exact ca in filme.Buna cascadoria 🙂

 5. Nu inteleg de ce este folosit acest sistem de semaforizare in Bucuresti, de ce nu se pune un semafor separat pentru stanga? Asa este numai haos in trafic care duce accidente.

  • In orasul tau TOATE intersectiile au semafor separat pentru stanga?
   In Bucuresti unele intersectii au, unele nu.

  • Fereasca sfantul sa mai si gandeasca soferii la volan. Ar ajunge obositi acasa.

  • Am zis-o si eu mai zilele trecute. Cred ca este cel mai prost sistem cel cu verde stanga concomitent cu verde pentru cei din fata. Chiar nu inteleg de ce nu se fac timpi separati.
   @RebounD11… Atat ai inteles? Problema este ca in toate intersectiile astea de multe ori nu trec mai mult de 5-6 masini, pe cand timp separat pentru virajul la stanga ar permite unui numar mult mai mare de masini sa treaca.

 6. Sunt ok intersectiile gen asta cu facutul stanga ca se ocoleste centrul intersectiei, ai vizibilitate in dreapta si incap multe masini sa faca stanga din ambele directii (in special daca intre rosu si verde pe unde venea cel ce filma e un mic delay sa permita eliberarea intersectiei).
  Nasol e cu stanga fara ocolire centru ca nu vezi nimic de cei din sens opus care fac si ei stanga, in acele situatii e nevoie de semafor separat. Daca s-ar face semafor stanga aici s-ar bloca si mai tare.
  Cel lovit pur si simplu nu s-a asigurat, a vrut sa se infiga repede dupa cel din fata.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.