It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

23 comentarii

 1. Doi cocalari mai putin pe drumurile patriei…plus

 2. Pana acum am crezut ca numai in Russia se poate intampla asa ceva….

 3. S-a intalnit hotul cu prostul

 4. Sa le mai friga si o amenda grasa la amandoi ca sa-i linisteasca complet.

 5. Fratica Curiosul

  Cunosc foarte bine zona. Zilnic zeci, daca nu chiar sute de persoane calca in picioare codul rutier in acea zona (ca si in multe alete cazuri). Si cum bine puncta lexescu, este o situatie clasica, vazuta de zeci de ori la rusi dar si pe la noi, doar ca noi nu invatam din greselile altora.
  Un gard separator in acea zona cred ca ar rezolva problema celor care ies din parcare de la Caro, asemanator celeui montat la intersectia Barbu Vacarescu cu Ramori Tei (montat tocmai din acest motiv).
  Cat despre cei care depasesc coloana pe linia de tramvai…

 6. …smecheria necesita reparatii si costuri suplimentare

 7. Poetic justice.

 8. Pana la urma de ce sunt doi cocalari? Inteleg din comentarii ca VW avea obligatoriu la dreapta, altfel nu inteleg. Linia dintre benzi si linia de tramvai e intrerupta, dar posibil sa aiba semn cu obligatoriu la dreapta?
  Oricum, cel de pe linia de tramvai e un mare dobitoc sigur, la celalalt doar banuiesc bazandu-ma pe reactiile voastre.

 9. Andrei Ciocan

  Dacă clipul e din aceste zile, nu mai circulă tramvaiul de ceva vreme pe acolo…

 10. Care Vw? Este un Audi Q7 si un Volvo S60. PS Am vazut Volvo-ul aseara pe la 19.00 pe platforma, cred ca este dauna totala, avea toate airbag-urile sarite pe partea stanga (cred ca a lovit stalpul cand si-a schimbat directia din lovitura).

 11. ZegheTank

  Nu vad decat un vinovat – Audi. Daca unii te lasa nu inseamna ca nu trebuie sa te asiguri in continuare. E una dintre cele mai intalnite situatii de accident. Circulatia pe linia de tramvai este permisa cu conditia sa blochezi tramvaiul. „Pe drumul public cu cel mult doua benzi pe sens si cu o a treia banda pe care este amplasata linia tramvaiului langa axul drumului, conducatorii de vehicule pot folosi aceasta banda, cu obligatia sa lase libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia.”

  • Ai zis bine: „este permisa cu conditia sa blochezi tramvaiul”
   Cam asta faceti toti care credeti ca sunteti finuti circuland pe linia tramvaiului.

  • Aici vorbim de depasirea unei coloane pe linia de tramvai, eu as zice culpa comuna

  • Rromanul e maestru in a gasi articole pentru orice jigodeala pe care o face in trafic… tot timpul cand e o coloana de zeci de masini la un semafor ei folosesc linia de tramvai ca nu vine tramvaiul, obligatiile din alte articole, gen sa nu depasesti o coloana oprita la semafor, trecere de cale ferata, etc se baga repede sub pres.

  • Scuze… nu cred ca circulatia pe linia de tramvai este permisa daca trebuie sa urci o bordura care este intre b2 si linia de tramvai.

  • Acum cativa ani mi s-a explicat politicos de catre ceilalti membrii Trafictube ca acel marcaj discontinuu dintre benzile de circulatie si linia de tramvai te impiedica de fapt sa circuli pe acolo. Pentru ca acel marcaj discontinuu delimiteaza carosabilul. E acelasi marcaj care iti delimiteaza asfaltul de, sa zicem, sant 😀

   Articolul pe care il citezi tu e valabil doar in cazul in care intre linia de tramvai si banda 2 e acelasi marcaj ca intre banda 1 si banda 2. Nu e in cazul de fata si nici in multe alte cazuri prin orasele in care circula tramvaiul.

   Asa ca grija la marcaj inainte sa iei un articol de legislatie in brate pentru a scuza smechereala unora 🙂

 12. frankenstein

  si-au meritat-o din plin fraierii

 13. 1. In acea zona circula tramvaiul .
  2. Nu este nici linie continua, nici intrerupta, intre b2 si linia de tramvai…este bordura cat de cat inalta. Deci pe acolo nu este voie sa circule masini.

  • frankenstein

   1. In acea zona NU mai circula tramvaiul de cateva luni bune.

 14. Pe drumul public cu cel mult doua benzi pe sens si cu o a treia BANDA pe care este amplasata linia tramvaiului langa axul drumului, conducatorii de vehicule pot folosi aceasta BANDA, cu obligatia sa lase libera calea tramvaiului, la apropierea acestuia….

  Mie nu mi se pare banda zona unde este bordura intre b2 si asa zisa banda de tramvai b3 😉

  • Corect. De altfel, sunt destul de rare cazurile cand pe linia de tramvai este si banda de circulatie. Chiar daca nu e bordura, difera marcajele de delimitare, sunt diferite de cele care separa benzile.

 15. robwin_75

  La noapte dorm linistit……

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!