Accident live. Era să mă julească o barcă

Adăugat de Niels
Raportează ca șters! 75

Și nu, nu eram pe Dunăre. Berbecul cu barca nu s-a uitat nicio clipă și a trecut, deși avea STOP. După accident, „barcagiul” era cel mai vocal, nemulțumit probabil că cel cu Cielo nu l-a ferit. După 2 minute, a venit un MCV și i-am lăsat polițistului un contact, în cazul în care e nevoie de filmare. Locul accidentului 44.248963, 27.252716

12 comentarii

 1. Așa se întâmplă când toți proștii obțin permis de conducere.

 2. Pai astia care gresesc vor sa-si si semnalizeze inteligenta, de aici gura mare.

  Offtopic: Esti multumit de camera? Folosesti modul parcare? Am luat si eu modelul ala recent pentru o masina.

  • Camerele (am două, una pe spate, dar modele Viofo diferite) sunt excepționale. Filmează super și au și un mod de prindere foarte bun. Problema lor e alta. Din trei camere Viofo (mai am una pe o altă mașină) două au avut probleme la mufa mini-usb a suportului. Niște pini nu făceau contact cum trebuie, probabil, pentru că imaginea „fila”. Unul dintre suporți l-am schimbat pe garanție, dar a avut aceeași problemă. Am conectat cablul la mufa mini-usb a camerei și nu am mai avut probleme. Camerele se pot conecta atât la mufa suportului, cât și la mufa lor.

  • Ultima cameră achiziționată anul trecut nu a mai avut această problemă. Probabil că a fost un loc cu probleme.

  • Nu folosesc modul de parcare.

 3. Sa nu vezi ditamai barca inseamna sa ai -5 la dioptrii :))

  • Și sa nu vezi ditamai stopul cam ce dioptrii ai nevoie?

  • Ce ma bucurion? Ditamai barca? Stopul? Barca e verde inchis, afara e mai intunecos, cat de vizibila crezi tu ca e barca in aceste conditii?

  • din ciclu „Daca masina mea e mai mare/lunga ai obligatia morala sa ma lasi sa trec… ” gandirea acelorasi specimene care nu-s in stare sa lase un TIR/autobuz etc. spatiu sa execute o manevra

 4. Andrei Ciocan

  Evident că barcagiu e de vină dar dacă n-ai chef de stat prin Service / poate ăla n-are RCA faci tot posibilul să eviți accidentul…dacă poți să-l eviți. Dacă nu, asta e. Eu de exemplu evit pe cât posibil tamponările.

 5. Eddiemcstanley

  :)))))) Ce a sarit motorul…Nu mi se pare ca era foarte bine asigurat…Oricum….nu s-a asigurat individul…Trist…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!