Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Accident live. Era să mă julească o barcă

Adăugat de Niels
Raportează ca șters! 75

Și nu, nu eram pe Dunăre. Berbecul cu barca nu s-a uitat nicio clipă și a trecut, deși avea STOP. După accident, „barcagiul” era cel mai vocal, nemulțumit probabil că cel cu Cielo nu l-a ferit. După 2 minute, a venit un MCV și i-am lăsat polițistului un contact, în cazul în care e nevoie de filmare. Locul accidentului 44.248963, 27.252716

12 comentarii

 1. Așa se întâmplă când toți proștii obțin permis de conducere.

 2. Pai astia care gresesc vor sa-si si semnalizeze inteligenta, de aici gura mare.

  Offtopic: Esti multumit de camera? Folosesti modul parcare? Am luat si eu modelul ala recent pentru o masina.

  • Camerele (am două, una pe spate, dar modele Viofo diferite) sunt excepționale. Filmează super și au și un mod de prindere foarte bun. Problema lor e alta. Din trei camere Viofo (mai am una pe o altă mașină) două au avut probleme la mufa mini-usb a suportului. Niște pini nu făceau contact cum trebuie, probabil, pentru că imaginea „fila”. Unul dintre suporți l-am schimbat pe garanție, dar a avut aceeași problemă. Am conectat cablul la mufa mini-usb a camerei și nu am mai avut probleme. Camerele se pot conecta atât la mufa suportului, cât și la mufa lor.

  • Ultima cameră achiziționată anul trecut nu a mai avut această problemă. Probabil că a fost un loc cu probleme.

  • Nu folosesc modul de parcare.

 3. Sa nu vezi ditamai barca inseamna sa ai -5 la dioptrii :))

  • Și sa nu vezi ditamai stopul cam ce dioptrii ai nevoie?

  • Ce ma bucurion? Ditamai barca? Stopul? Barca e verde inchis, afara e mai intunecos, cat de vizibila crezi tu ca e barca in aceste conditii?

  • din ciclu „Daca masina mea e mai mare/lunga ai obligatia morala sa ma lasi sa trec… ” gandirea acelorasi specimene care nu-s in stare sa lase un TIR/autobuz etc. spatiu sa execute o manevra

 4. Andrei Ciocan

  Evident că barcagiu e de vină dar dacă n-ai chef de stat prin Service / poate ăla n-are RCA faci tot posibilul să eviți accidentul…dacă poți să-l eviți. Dacă nu, asta e. Eu de exemplu evit pe cât posibil tamponările.

 5. Eddiemcstanley

  :)))))) Ce a sarit motorul…Nu mi se pare ca era foarte bine asigurat…Oricum….nu s-a asigurat individul…Trist…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.