Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Accident live intrare A1 – Pecica, Arad

Adăugat de HsK
Raportează ca șters! 84

6 comentarii

 1. Catalin.c

  Ceva detalii? Totul ok?

  Cel care a facut stanga nu s-a uitat efectiv deloc. Altfel nu imi explic.

  • Nu au fost victime, în Fiat era doar șoferul, la cum arăta mașina, dacă era și pasager în dreapta era în stare grava. În Logan nu am apucat sa merg sa întreb, erau deja 10-15 persoane langa mașini (erau oameni ce lucrau la îngrijirea drumului, tundeau iarba etc). I-am întrebat pe ei dacă e cineva în stare grava și dacă au sunat la politie, după care am continuat drumul, nu am vrut sa încurc și eu circulația mai mult.

   Cel cu Fiat a ieșit din benzinărie in fata mea, a acordat prioritate la 2 TIR uri ce aveau nevoie de ambele benzi pentru a întra în parcare, nu îmi pot explica cum de nu s-a asigurat. Am avut mare noroc ca nu a fost proiectat Loganul în mine.

  • S-a asigurat dar nu cred ca si-a dat seama de schumi cu 90 la ora mai mult ca sigur pe o restrictie de 50. Pana la urma tot vinovat e.

  • verdenpom: la 90 la ora se facea acordeon si probabil se rasturna la impact Loganul.

 2. Drum în linie dreaptă, asfalt uscat, lumină din belșug (cu soare care bate din spate, nu din față), deci condiții excelente de vizibilitate.

  Cu toate astea, unii spun că Loganul era condus de un Schumacher, au ei radar pe pleoape, și au măsurat viteza. Deci ‘moral’ vina ar fi împărțită… Nu, este vinovat 100% cel cu Fiatul din orice punct de vedere. Terminați cu prostiile.

  • Nu-l baga in seama pe „colegul” verdenpom, nu e cel mai ascutit creion din penar. Avand in vedere ca asa cum zici, are si radar in pleoape sa vada exact viteza celui cu logan, cred ca putem spune ca parerea lui e invalida.
   Si da, moral si factual, vinovatul este cel care nu a acordat prioritate. Daca nu vede, isi ia ochelari. Daca il bate soarele in ochi, poarta ochelari de soare. Daca nu e sigur, sta pana se asigura ca poate continua manevra fara sa faca poc.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.