Accident live cu masina rasturnata pe Calea Grivita

Adăugat de TazMan
Raportează ca șters! 152

Dupa cum scrie si in titlu, am fost martorul unui accident produs pe Calea Grivita nr. 188. In accident au fost implicate din ce am vazut trei masini, posibil sa mai fie una sau chiar doua.

Cel cu SuperNova din ce am inteles chiar de la soferul Loganului ar fi intors, cum si din ce directie nu mai stiu. Am sunat la 112 si am plecat, sper sa fie toti OK.
Live accidentul s-a vazut … pe camera se vede doar cum da Loganul de duba cu spatele.

Full HD 1080p.

Ce mai caută lumea:
 • accident la grivita
 • ACCIDENT GRIVITA
 • sa rasturnat cu masina pe grivitei

12 comentarii

 1. #epidemie de accidente

 2. daca e corecta data si s-a inceput de astazi ma bate gandul sa-mi iau concediu mai ales ca trec si eu pe calea grivitei.

 3. Statistic vorbind, e normal sa apara din ce in ce mai multe clipuri cu accidente surprinse live: conditiile de trafic + foarte multi cu camere pe masina = sansa mai mare de a surprinde asa ceva.

 4. Si sa inteleg ca toata lumea si-a cumparat camere in octombrie?

  Iti spun din experienta personala, luna asta a fost cea mai proasta si riscanta de pana acum. Am inceput sa merg cu tramvaiul, mi-am lasat jucaria acasa.

 5. Eta pizdetz blia…!

  Se micsoreaza ziua, o iau creierii razna, sau care e miscarea? inainte toate minunile se intimplau in august…

 6. e al doilea accident exact in acelasi loc intr-o saptamana. cauza este tot timpul intoarcere peste dubla linie continua, daca mai era nevoie de inca o dovada a gradului crescand de iresponsabilitate in randul soferilor.

 7. @Mituc – Conditiile meteo, ziua mai scurta, lumea inca nu stie ca la 7 dimineata inca nu e lumina, cafeaua mai proasta, stresul din cauza intretinerii uriase.
  PS: pana una alta este un accident semi live 🙂 , nu se vede mare lucru pe camera dar felicitari pentru oprire si 112. Un asa da pentru valentinO.

 8. in Bucuresti la 7 dimineata lumea e la munca.

 9. Cum spunea un prieten:

  http://i.imgur.com/3rBK5U7.png

  S-au înmulţit camerele de bord. 🙂

 10. cam asta e ideea peste tot. la rusi sunt multe camere si de aceea avem atatea incidente…stai sa cumpere majoritatea soferilor din lume si o sa constatam ca peste tot sunt accidente la fel de spectaculoase ..drace, de la americani sunt o gramada cu exotice care fac prostii, ca deh, alea atrag atentie si mai toata lumea scoate un telefon sa filmeze, sau al evenimente, dar in rest din cauze unor legi imbecile de pe vremea razboiului rece multi sunt reticenti ca ii baga cu spionaj sau cine stie ce incalacari ale privacy-ului…se dau aia in judecata pentru o roata sparta, dar ce sa mai zicem daca se simte cumva „afectat emotional” ca o camera l-a surpins in timp ce o regula pe una in padurice (vezi caz in rusia)

 11. nu prea e live, nu se vede nimic…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!