Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Accident LIVE: Mercedes GL vs. Toyota Prius

Adăugat de ochifaradioptrii
Raportează ca șters! 38

7 comentarii

 1. pacat de tabla, sper ca esti ok. abia astept sa sara toti idiotii care spun ca ‘era evitabil’ accidentul, cum l-au facut cu capu pe rebound. ¯_(ツ)_/¯

 2. „Putea usor sa fie evitata aceasta tamponare in care eu consider ca ala e un dobitoc iar tu un fortalau. Recomand calduros un consult psihiatric dar sa fii pregatit pt trotineta! Zic si eu!”

  „Ala e un bou clar dar tu ce scuza ai????”

  „Daca conduceam ca tine, in Bucuresti, imi bagam picioarele in el de carnet era de ajuns sa conduc o zi si intra iar masina in service…”

  „Ai vazut si ai avut timp sa eviti contactul, puteai linistit sa pui frana de 10 ori”

  Acuma am citat toate felurile de critici care ti se pot aduce… sper ca autorii acelor citate si cei care gandesc la fel sa se abtina macar la tine 😀

  O observatie personala: vad ca si in State se practica parcarea pe avarii pana in buza intersectiei. Ala cu Toyota nu prea avea multe solutii decat credinta sau sa roage pe cineva sa tina de 6 🙂

  • O mică mare diferență intre stilul tău de a conduce si stilul autorului filmării 😉 Multe dintre ironiile tale se potrivesc la filmările tale,dar nu se potrivesc la ce am văzut acum !

  • Faptul ca nu faci diferenta intre situatia asta si cele in care te regasesti tu este inca o dovada a functionarii tale mentale un pic „speciale”.

  • @Wrd: Eu fac diferenta… am si scris-o, dar e greu cu cititul, ca ai invatat in clasa 1 si aia a fost demult.

  • Toata lumea poate fi implicata intr-un accident.
   Diferenta o face stilul de condus premergator accidentului. Tu in general in oras ai un stil de condus mult prea agresiv. De aceea se ia toata lumea de tine, si de aceea esti implicat in atatea evenimente (care rezulta in contact sau nu).
   Si nu, nu faci diferenta intre accidentul tau si acesta, altfel nu ai lasa comentul asta sub forma asta. Un cuvant in engleza care se potriveste bine ar fi „butthurt – offended and upset, especially in a way that is silly or unreasonable”.

  • Spark: deloc… am facut in comentariu diferenta intre asta si al meu, dar o tineti voi cu agresivitatea ceva fantastic 😀

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.