It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident live si multe alte faze zilnice cu motocicleta in traficul din București

Adăugat de Gixk8
Raportează ca șters! 113

Motocicleta: Suzuki V-strom 650 2008 abs.
Camera: Eken h9R.

15 comentarii

 1. proasta aia de olt merita p..a in gura…cum sa tii atatia oameni in loc ca estgi tu proasta/nesimtita

  • Ea voia sa mearga inainte de pe obligatoriu dreapta. Si nici nu era blonda…

  • jeanbart , sti tu ca nu era blonda 😛 cel putin la minte era

  • Iveco Stralis

   Unele femei sunt total paralele cu sofatul.Chiar am intalnit de multe ori „colege” neatente in trafic.Multe dintre ele pur si simplu”lesina” de pe B1 pe B2 fara nici un „sfert” de semnal.Cand am claxonat-o,gesticula singura in masina de parca intrase in orgasm 🙂
   Sunt ceva de groaza 🙁

 2. Iveco Stralis

  Ultima faza e tare: iese la polish 🙂
  E naspa daca nu-ti cunosti „gabaritul cazanului”.

  Asfalt uscat!

  • 😀 dap, pacat de renault , era nou sigur

  • Drept, oamenii ar trebuii sa intaleaga ca SUVurile nu sunt masini de oras datorita dimensiunilor generoase dar inutile de altfel.

  • doctor faust

   pe principiul asta, in oras ar trebui sa aprovizionam cu smarturile…bagam tirurile la intrarea in oras si de-acolo smart si bicicleta. sunt masini mai mari decat suvurile care circula „on a regular basis” prin orase si nu sunt probleme, problema e la piesa dintre scaun si volan…

 3. In intersecția de la minutul 2:15 , nu ar fi trebuit sa dai prioritate de dreapta? Cel cu BMW nu are cedează. Întreb pentru ca ma “lovesc” des de intersecția aia. Asfalt uscat.

  • nu se vede pe filmare decat daca esti foarte rapid, ca strada principala este marcata pe un panou suplimentar sub cel de prioritate, pe toata strada aia pe care se face deplasarea ai prioritate, daca te uiti pe maps cu street view o sa vezi semnul, si o de pe straduta dintre blocuri de pe care iese bmw-ul o sa vezi ca are semn (prioritate pentru circulatia din sens invers) lasand faptul ca el iese dintre blocuri intr-o strada mai mare.

 4. nu o spun cu rautate, dar daca privim inregistrarea si apoi citim codul rutier, cred ca ar fi multe de comentat pe seama motociclistului !!
  asa ca :
  ”Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice
  § 3. Depasirea
  Art.45. – (1) Depasirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lânga un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule în care s-a aflat initial.
  (2) Conducatorul vehiculului care se angajeaza în depasire trebuie sa se asigure ca vehiculul care circula în fata sau în spatele lui nu a initiat o asemenea manevra.
  (3) Atunci când prin manevra de depasire se trece peste axa care separa sensurile de circulatie, conducatorii de vehicule trebuie sa se asigure ca din sens opus nu se apropie un vehicul si ca dispun de spatiu suficient pentru a reintra pe banda initiala, unde au obligatia sa revina dupa efectuarea manevrei de depasire.
  (5) Depasirea se efectueaza numai pe partea STÂNGA a vehiculului depasit . ”

  • Ideea e ca ai dat copy paste dar nu ai citit:
   Depasirea
   Art.45. – (1) Depasirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lânga un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, PRIN SCHIMBAREA DIRECTIE DE MERS SI IESIREA DE PE BANDA DE CIRCULATIE sau din sirul de vehicule în care s-a aflat initial. (Deci nu se numeste depasire, cel mult devansare, si ai voie sa treci pe langa o masina pe aceeasi banda daca este loc suficient, fapt relatat si de politia rutiera in nenumarate randuri. e pacat ca soferii inca nu stiu asta si de aici apar si „justitiari” in trafic care gresesc.

 5. Auci… prea mare capul tractor marca bmw x cat o fi el

 6. La faza cu BMW-ul nu prea ma prind…. el incearca sa evite acea „fantana arteziana” iar cea din spate se sperie si opreste in mijlocul drumului ?

  • La faza aia cu bmw-ul a vrut sa depaseasca dupa pe banda 1 si a luat in plin semnul pus la canalul ala

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!