Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Accident live pe DN1 & cateva accidente evitate la limita

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 76

🙏Puteti urmari si contul de instagram pentru mai multe IntamplariDinTrafic!🙏
Instagram: intamplari_din_trafic

 1. Transporta persoane, dar risca un accident frontal cu mine si ma obliga sa opresc aproape, doar ca sa nu franeze el in spatele carutei.. un gunoi de sofer „profesionist”
 2. Vizibilitate foarte slaba, depasire pe contrasens peste linia dubla continua. Cam asa se ramane usor fara permis si risti viata altora 🙂
 3. Domnul de la curierat s-a gandit ca e momentul sa intoarca, chiar daca n-are voie, de ce sa mai faca 1km pana unde avea voie sa intoarca legal?
 4. BMW + ciocolata = aproape frontal in mijlocul intersectiei
 5. Meltean cu ML se baga in fata la semafor, chiar daca suntem doar 2 masini la coada… pt ca valoare
 6. Accident pe DN1 – duba inmatriculata pe Bulgaria vine lansata, nu vede ca lumea opreste pt a lasa ambulanta cu semnalele pornite sa treaca si o face de oaie.
 7. La un milimetru de accident. Telefonul poate ucide la volan! Macar in curbe luati-va ochii de la el!!

7 comentarii

 1. Ultimul a fost extrem de la limita!

 2. Robert_rut

  Esti din comuna Bucov?:))

 3. La faza a 2-a ai fost ironic cu comentariul din video? 🙂 Intreb pentru ca cel cu duba mergea chiar ok cu 106 km/h pe un drum care pare european, deci cu limita de 100 km/h, in timp ce depasea masini mult mai lente; daca se tragea pe dreapta sa treaca ala care nu avea rabdare, trebuia sa franeze si sa astepte cine stie cat pana sa poata reintra pe banda 2.
  O situatie asemanatoare se intampla des pe drumul Cluj-Napoca – Turda unde se circula cu peste 130 km/h desi nu e autostrada si vin unii care efectiv nu au rabdare dupa cei ce depasesc cu 110-120 km/h camioane si, pentru ca sensurile sunt separate de betoane, fac ce stiu ei mai bine: sa dea blitzuri si sa gesticuleze.

  • Da, am fost ironic. Ala era un disperat care nu avea rabdare la nicio manevra.. Omul s-a dat imediat dupa ce a depasit ultima masina pe care o avea de depasit.. Cu siguranta in mintea lui era asta, ca ala e un nenorocit care-l tine pe el din drum si doarme pe el..

 4. La ultima faza se vede clar rostul acelor separatoare de beton . Din cauza unui idiot cu ochii in telefon puteau sa moara oameni nevinovați pe contrasens .

 5. passat-ul a fost cireasa de pe tort :))

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.