It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident live BMW cu tramvai

Adăugat de HsK
Raportează ca șters! 79

Data de pe camera este gresita, accidentul a avut loc in 19-Aprilie-2019, ora 15:00.

A se ignora trecutul pe rosu, de la șoc prietena a uitat sa mai verifice semaforul 🙂

Ce mai caută lumea:
 • accident bmw tramvai bucuresti

17 comentarii

 1. si tu ai trecut pe rosu pentru ca?

  LE: am citit mai tarziu ca trebuia sa ignor :)))

 2. Care accident ca nu am vazut nimic :))

  • La sec. 11-12 se vede cum se misca tramvaiul in lateral din cauza socului.

  • crede si nu cerceta !! in schimb avem o CERTITUDINE : autorii filmului AU TRECUT PE ROSU !! mishto motiv sa te afli in treaba !!

 3. Oglinda e doar de decor.

 4. Periculoasa prietena.

 5. Cum sa tragi de volan in halul acela , fara sa te asiguri ? era cat pe ce sa deraieze tramvaiul , se vede cum se zdruncina destul de mult la impact.
  Cat creier poti sa ai sa faci asemenea manevra imbecila ? eu sunt uimit cum a luat carnetul acel individ ? sau o intrebare si mai buna , are carnet ?? aici s-ar putea sa fie surpriza cea mare.

  Cat despre Dna soferita care a trecut pe rosu , nu zic nimic sa nu se supere pe mine autorul postarii clipului.

 6. Saraca era socata… atat de socata ca a uitat sa se concentreze la drum…

 7. Sa ignoram ca s-a trecut pe culoarea rosie a semaforului , ca e soferul ( soferita ) emotiva ???? Pe bune ?? Maine o sa dau peste un grup de pietoni , pe trecerea de pietoni si va rog sa ignorati acest lucru !!

 8. Legat de toate comentariile la adresa soferitei, sunt sigur ca voi nu ati facut nici o greseala de cand aveti permisul 🙂
  Din ce mi-a povestit, la cum s-a vazut live accidentul, se gandea ca e cu victime si in acele cateva secunde se gandea deja la primul ajutor ( lucreaza in domeniul medicinii).
  I-am explicat si si-a asumat greseala, cu siguranta pe viitor va fi mai atenta. Nu este o fire emotiva in sensul ca se pierde la volan, este singura persoana in care am incredere sa o las sa imi conduca masina.

  • nu stiai ca astia de aici nu au gresit niciodata?

  • Si noi suntem prosti sau cum? Daca chiar se gandea sa acorde prim ajutor o vedeam in clip cum opreste in spatele masinii, asa ca nu tine. Daca este emotiva nu prea vad ce cauta conducand o tona si ceva de fier, ce cauta in domeniul medicinii pentru ca am foarte multi prieteni in domeniu si mi-au explicat ca trebuie sa fii pregatit pentru orice oricand iar neatentia ei putea provoca accidente mai mari ca o tabla indoita a unei masini. Hai sa gandim putin!

 9. Si totusi, ala chiar a vrut sa vireze stanga? Adica abia trecuse pe langa tramvai, nu e ca si cum ar fi venit din spate tiptpil si nu stia ca e acolo.

  • A vrut sa-i dea o perversa tramvaiului , dar tolomacul a uitat ca ala are vo` 30 de tone !!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!