It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident moto LIVE – Motociclista OK, motor OK

Adăugat de Userpetrafictube
Raportează ca șters! 74

12 comentarii

 1. AragazCuBuleDeAer

  Greseala incepe la 0:06 cand motociclista nu ia in calcul ca distanta de siguranta s-a redus la jumatate, datorita masinii care se intercaleaza pe traseul ei, greseala de incepator, trebuia sa taie gazul ca sa pastreze o distanta de siguranta suficienta. Sper sa fi invatat din acest accident minor. Toti trecem prin asta, pana nu-l punem jos, nu ne invatam . 🙂

 2. Este incepatoare. Nu stie NIMK. CE-a cautat acolo? Cu lumanarea…

 3. NIste nickuri care ar trebui banate. Indivizi speriosi care folosesc nume anonime.
  Razvanul Alexandru_Paul Baubau94.
  Nu au responsabilitatera sa-si asume commurile si jignesc in spatele unor anonimi. Asta-i Romania. Chiar daca se vede caracterul adevaratilor postaci.

  • Alexandru_Paul

   Atat ai reusit sa gandesti? ce vrei sa imi asum la faptul ca am spus ca esti glumet ? mai degraba din ce ai scris dupa esti cam frustrat, fara suparare.
   Ti se pare tie ca numele meu este anonim 🙂 ? Ai putea sa vezi ca sunt prezent aici din 2011.

 4. Anticiparea traficului si actiunilor celor din jur/fata, nu-i pentru oricine, iar cand mergi cu motocicleta si nu numai, nu te uiti doar la bara celui din fata ta ci si mai in fata. LA trecerea din unbra in soare, era de asteptat sa fie o oarecare reducere a vitezei, ceea ce presupune o franare progresiva din timp si pastrarea unei distante mai mari fata de cel din fata, plus alte chestii de genul acesta. Nu toti cei care merg pe doua roti motorizate sunt motociclisti. PUNCT!

 5. Sunt singurul care a observat că Skoda nu are lumini pe stopurile de frână?

  • Incepand cu sec. 11 -12 se vad stopurile de frana ale Skodei ca se aprind. Dupa nu se mai observa datorita incidentei razelor solare ce bat direct in stopuri!

  • My bad… De pe telefon nu se vad deloc. Pe calculator parca vad niste lumini chioare…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!