Aproape accident Bd. Nicolae Grigorescu cu Bulevardul Camil Ressu

Adăugat de Parpanghel Brother
Raportează ca șters! 33

L-am intrebat ca de ce a trecut pe rosu si el a zis ca a trecut pe verde si l-a prins in intersectie.
Eu zic ca a trecut pe rosu si in loc sa stea in dreptul squarului, el s-a gandit sa forteze.
Daca nu lua si el stanga, sigur il atingeam.

13 comentarii

  • Parpanghel Brother

   Nu inteleg unde am gresit cu publicarea?
   Poate ca l-am publicat de pe telefon si nu a mers ceva?
   Desi cred ca am uitat sa adaug ID-ul si am pus tot link-ul in coment ca parca nu vedeam pe telefon taburile cu ID din dreapta, nu imi mai aduc aminte sigur. Imi cer scuze.
   Oricum am probleme si cu logarea, introduc username si parola de trei ori si imi zice autentificare reusita dar nu imi apar cele 5 butoane in stanga ci tot raman casutele de username si parola si butonul de login. Abia a patra oara merge de fapt si imi apar cele 5 butoane cu detalii cont, clipuri favorite, clipurile mele, adauga video si logout.
   Trebuie verificata compatibilitatea si cu platformele mobile. Ca browser folosesc Chrome.
   Poate verificati. Nu stiu daca si altcineva are aceeasi problema. Multumesc pentru intelegere.

  • Exact, nu ai pus ID ul ci ai pus link in descriere si descrierea in comentariu :).

   În privința logării, asigură-te că link-ul pe care îl folosești să accesezi site-ul începe cu HTTPS și nu cu HTTP.

  • Parpanghel Brother

   Multumesc.

 1. Andrei Ciocan

  Legea e clară, trebuie degajată intersecția. De unde știi că a trecut pe roșu ? Ești organ de anchetă ?

  • Da…legea e clara, intersectia NU se blocheaza 😉 Interesant e ca pe directia inainte nu era blocata, deci degajarea cum zice legea se putea face dinainte de a se pune verde !

  • Tu de unde stii ca era ramas in intersectie pt a fi lasat sa treaca conform legii pentru degajarea intersectiei? ? Esti organ de ancheta? De cand a intrat in intersectia Skoda si pana a aparut boul au trecut 5-6 secunde, timp in care nu a trecut nimeni ! Deci cum e blocata intersectia pe directia inainte daca nu se vede nicio masina care sta pe directia inainte?

 2. Un bou :)) A ramas in intersectie..ciudat …nu a mai trecut nimeni cateva secunde bune pe directia inainte ! A ramas asa….privind cerul ?

 3. Au trecut 5 secunde de cand a trecut ultima masina pe directia inainte pana cand a aparut boul care cica era in intersectie si trebuia sa „degajeze” :))

 4. Fix 6 secunde între momentul când semaforul „dumnealui” a arătat culoarea roşie şi momentul în care era să fie pocnit aproape imediat după mijlocul intersecţiei în timp ce era ocupat cu „degajarea” ei. Clar a trecut pe roşu. Nu trebuie să fii organ de anchetă, savant la NASA sau orice alt specialist cu diplomă, bilet de voie, învoire de la părinţi etc. pentru a evalua logic o situaţie în trafic. Noi aici nu stabilim sentinţe, discutăm.

 5. Andrei Ciocan legea este clara. In primul rand, intersectia, ca sa nu trebuiasca degajata, nu se blocheaza, adica nu intri ca ala cu coarne, cand vezi ca nu poti trece si nici nu te bagi ca supozitoul pe rosu. In al doilea rand, in cazul de fata, ala cu coarne, nu era in intersectie cand autorul a plecat de pe loc. Concluzia: supozitorul nu vedea de coarne.

 6. Parpanghel Brother

  Nu l-am vazut de masina aia oprita si nici de masina din stanga mea, masina care a incetinit ca l-a vazut, eu crezand ca face stanga. Intersectia este Bd. Nicolae Gricorescu cu Bf. Camil Ressu. El putea opri la squarul ala ca sa ii zic asa; mai exact in fata taxiului parcat acolo in intersectie.
  Asta ar fi un exemplu bun de ce nu e bine sa parchezi la mai putin de 25m de intersectie. Tocmai pentru a putea vedea si a te putea asigura cand iesi de pe o strada si sa vezi daca vine ceva.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!