Un mic accident personal

Adăugat de corsicanu
Raportează ca șters! 87

Locul accidentului: Drumul Sarii cu nicolae gaina.

Domunul cu nubira a fost pacalit de marcajele de pe sosea care ii permiteau sa vireze si la stanga desi indicatorul arata obligatoriu dreapta. Dupa lungi parlamentari si dupa ce i-am aratat filmarea si-a recunoscut vina si am facut amiabila.

36 comentarii

 1. tot el cu gura mare…

 2. doar pentru gurita aia mare ,mergeam la politie

  • asta a vrut el sa mergem la polite dar, dupa ce am vb cu el si-a dat seama ca a gresit si am zis sa nu ii fac rau, nu parea genul de tupeist..

  • La ce gura avea, daca nu aveai camera poate te scotea pe tine vinovat 😀

  • edi- da sa stii ca daca nu aveam camera puteam sa cad eu vinovat sau culpa comuna!

  • Eu zic ca daca te duceai la politie ii faceai un bine. Un sofer care ignora sageata de pe semafor si linia continua de pe asfalt nu are ce cauta in trafic(de cand au prelungit aia 1 mai pe langa cimitir nu am mai trecut pe Nicolae Gaina, dar cand treceam acolo era si indicator de obligatoriu dreapta si marcaj pe jos). Poate data viitoare da vreo cisterna peste el si il lasa invalid pe viata ori da el peste altcineva si il schilodeste de raman amandoi traumatizati pe viata. Ala nu este sofer sa iasa in trafic, prea multe greseli.

 3. si chiar daca nu avea obligatoriu dreapta, e a trecut pe rosu. 🙂

 4. nu inteleg de ce au existat parlamentarile alea lungi…la sec. 9 se vede clar ca pe partea lui e linie continua…deci nu prea avea voie sa faca stanga…si chiar daca ar fi avut voie…oricum trebuia sa-ti dea prioritate…

  • Pentru ca nu intelegea de ce avem ambii verde.. a trebuit sa stau sa ii explic cum functioneaza intersectia, si sa ii zic ca este mai bine sa faca amiabila !

  • Corect, linia aia ar fi trebuit sa fie suficienta ca sa inteleaga ca nu are voie la stanga!

 5. El nu avea roșu ?

 6. Fix la chestia asta m-am uitat si eu. Trec destul de des prin zona si multi se lasa pacaliti de semnul de pe asfalt care permite virajul atat la dreapta cat si la stanga pe cand cel de pe stalpul semaforului te obliga sa virezi dreapta. Culmea e ca semnul de pe asfalt pare foarte foarte proaspat…

 7. O fi de la Dorel, faceti o sesizare organului competent.

 8. Plus +

  In primul rand ca a trecut pe rosu, in al doilea rand nu e vina lui in totalitate, marcajele acolo sunt extrem de idioate.

  • doctor faust

   In ce ordine se respecta marcajele si indicatoarele dupa cum te obliga legea?

  • De unde stii tu ca a trecut pe rosu ?? :))) Semaforul pentru el era verde, doar ca obligatoriu la dreapta 😉

  • Indicatiile agentului rutier din intersectie, semafoare, indicatoare, marcaje, prioritate de dreapta. In ordinea asta. Daca avea pe stalp indicator obligatoriu la dreapta, putea sa aiba 3 zane roz care sa-i arate ca poate vira stanga, degeaba. Tot dreapta trebuia sa faca.

 9. HosmiMubarak

  E trist sa vad inca o data ca sunt soferi care nu cunosc reguli elementare de conducere. Si mai sunt cu gura mare. Trist!
  Daca venea mai lansat si mai directionat te facea chiftea!!
  Te inteleg ca ai vrut sa nu fi rau, dar sper sa merite si sa mai invete.

  • Sincer, parea foarte afectat greseala lui, si a zis si el ca putea sa faca o nenorocire! de aceea nu am mers la politie, ca si-a dat seama cat de rau a gresit. M-am uitat pe asigurarea lui si este incadrat la B9 ca si grad de risc .

  • Eu am B13 ce sa inteleg? :))))

 10. corsicanu@ Daca are B9 nu inseamna ca e si corect , doar a avut noroc pana acum ! Daca spui ca el AVEA OBLIGATORIU DREAPTA si a facut stanga apoi MERITA DIRECT LA POLITIE ! asta este parerea mea , corecta sau nu !!!

 11. Of, of…din ce spuneti toti care cunoasteti zona, cel vinovat nu avea voie sa faca stanga…dar pe langa toate astea putea evita foarte simplu daca intra pe b2, apoi daca chiar voia b1 se asigura fiind pe b2 si intra in b1. Dar el ca un taurete direct tare in b1 dupa ce ca, in prealabil, nici nu a belit ochii la linia aia continua…

 12. Din ce se vede pe filmare, acolo pare a fi marcaj longitudinal dublu, cu linie continua si discontinua (cea discontinua fiind spre sensul de mers al autorului), pentru ca B2 pe sensul de mers al autorului permite virajul la stanga spre strada Nicolae Gaina. Nu stiu ce mai avea de comentat cel cu Nubira dupa ce a ignorat cu succes indicatorul cu Obligatoriu dreapta si linia continua.

  • Exact la asta ma uitam si eu. Si m-am uitat de 3 ori sa fiu sigur 🙂
   Avea linie continua, era discontinua pentru cei ce faceai stanga de pe sensul autorului.
   Nu avea cum sa iasa autorul de vina, nici macar culpa comuna.

 13. „Dupa lungi parlamentari si dupa ce i-am aratat filmarea si-a recunoscut vina si am facut amiabila.”
  Eu nu ii aratam filmarea in prima faza. Mergeam la politie si declaram fiecare evenimentul. Eu spuneam varianta corecta, el pe a lui. Dupa aceea aratam filmarea care e in neconcordanta cu varianta lui > fals in declaratii. 🙂 Sa vezi dupa cum isi schimba brusc parerea si cerea alta foaie pt. a spune ce s-a intamplat cu adevarat. :))))

 14. nu e obligatoriu la dreapta, uita-te pe jos :)))

 15. nu inteleg totusi care marcaje l-au pacalit pe el ca are voie sa faca stanga acolo.>>!?

  • Pe jos sunt marcaje in care iti permite si virajul la stanga. Dar ele sunt vechi el s-a luat dupa ele! nu intelege de ce 🙂

 16. Nu imi dau seama de ce se discuta despre verde/rosu, linie continua/discontinua sau obligatoriu la stanga/dreapta. Cat timp autorul mergea pe B1, cel care venea de acolo dintr-o parte era logic sa intre pe B2 si totul era bine. Faptul ca nu a stiut sa intre pe B2 si a intrat pe ambele benzi, practic neasigurare la schimbarea directiei de mers, a dus la accident.

  • :))))))))))))))) genial

  • Pt cel cu Nubira sunt 2 semafoare in acea intersectie, unul pe partea dreapta chiar pe colt, unde se afla si semnul de cedeaza si obligatoriu dreapta si mai este unul fix in fata, pe trotuarul de vizavi fara niciun indicator si care l-a indus in eroare mai mult ca sigur. Daca nu cunosti zona si mai e si noapte, e foarte posibil sa fii indus in eroare de al doilea semafor care ar crea iluzia ca al doilea semafor e pus pentru stanga. Mergand pe ideea aceasta, nu cred ca si-a pus nicio secunda problema ca poate veni cineva din dreapta.

  • vedere inainte de intersectie a celui cu Nubira
   https://goo.gl/maps/cMbweBtuh3m

 17. Cunosc intersectia. E de o groaza de timp nerefacut marcajul. Sunt multi care fac stanga, ca si cel cu Nubira. Si banuiesc ca multi stiu dar fac pe prostii. Oricum cel cu Nubira nu are scuze. Chiar daca avea voie, trebuia sa cedeze si sa se asigure.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.