It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident Piata Crangasi, doamna aiurita :)

Adăugat de paul18andrei
Raportează ca șters! 110

Este primul filmulet pe care-l pun pe site. Desi am intalnit multi pietoni care nu se asigura la trecere, multi care au parcat neregulamentar sau multi care nu dau semnal etc nu am considerat ca sunt atat de importante incat sa le impartasesc cu voi. Lucruri banale pe care le tot vad, din pacate, aici pe site.

Povestea e urmatoarea, o doamna cu Renault face stanga desi din directia aceea nu avea voie decat dreapta si inainte. Pentru unii care cititi aceste randuri va fi un soc probabil, dar dupa ce am trecut de intersectie am oprit si le-am dat cartea de vizita celor implicati in cazul in care au nevoie de filmare. Pentru ca acesta este modul corect de a utiliza aceasta camera. Degeaba filmezi daca apoi iti vezi de drum.

M-a sunat domnul cu microbuzul a doua zi pentru a-mi solicita inregistrarea pentru ca avea nevoie si pentru la munca desi cu doamna se intelesese amiabil.

Zi buna tuturor!

Ce mai caută lumea:
 • accident crangasi
 • despre piata Crangasi 2016

14 comentarii

 1. + pentru editare

 2. fa-ma sa inteleg…ai filmat actiunea…apoi ai pus-o pe calculator…apoi ai filmat monitorul…si apoi ai urcat filmul aici? 😀

  • hahaha :)))) cam a facut !
   prima filmare a …monitorului :)) autorul merita un premiu! are dreptate…nu a postat ceva banal !

 3. paul18andrei

  Sunteti amuzanti :)) Recunosc, am filmat de pe plasma. Asta dintr-un motiv obiectiv. Camera e recent achizitionata si cand am vrut sa scot filmuletul imi spunea la PC ca nu e formatat cardul. Si singura posibilitate de a avea acest filmulet era de a filma de pe player. In speta, plasma 🙂 Si imi trebuia, nu pentru a-l publica aici ci pentru ca trebuia sa il dau domnului cu duba.

 4. Andrei Ciocan

  Plus. Cine o fi dat minus?

 5. Ma duc sa-mi fac aloolemmia si un control la ochi. Prea multa batzaiala si imagine incestosata.

 6. corsicanu

  Nici nu ai voie sa faci stanga acolo!!

 7. Amiabila.. pff.. la politie direct m-as fi dus.

 8. Sa te bagi asa precum bata-n branza…de fapt de ce ma mai mir,din scoala ii invata cu tupeu,mai zilele trecute era sa sa suie o scoala pe mine,depasea coloana la semafor si culmea si refugiul prin stanga,instructorul tare-n gura,daca nu m-am dar si eu jos si l-am facut cu ou si cu otet…

 9. cosmindaniel12

  A mai observat cineva ca a facut stanga de pe B1? Nu ca ar fi foarte relevant…..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!