It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident Piata Romana

Adăugat de vasileascroafei
Raportează ca șters! 87

Conține limbaj licențios.

10 comentarii

 1. Persevernt idiotul…

 2. l-a durut la patina

 3. A tot incercat, pana cand i-a reusit.

 4. CU riscul sa par rau. Dar si-a meritat-o din plin . Poate pe viitor se incadreaza si el din timp , nu in 20 de metri , ca si-a adus aminte el ca trebuia sa faca dreapta acolo…..

 5. El o fi meritat-o, da masina visinie unde credea ca ajunge daca cel care filma era aproape oprit. Pacat de masina ca pare destul de noua.

  • Cred ca nu ti-e cunoscut fenomenul AG/PH… In Bucuresti, la scoala de soferi este lectie de o ora dedicata, in care te invata sa eviti si sa tii distanta intotdeauna fata de AG/PH/CT. Sunt fiinte speciale si trebuiesc ocrotite…

  • Lasati Constanta in pace :)))

  • Epic mai bine ora in ora aia ar invata nativii bucuresteni sa nu faca dreapta de pe banda trei, iar daca totusi o fac, semnalizarea pusa (rar) si faptul ca te lasa ala din dreapta, nu inseamna ca ai prioritate si nu vine nimic altceva… Nu ca nu ai avea dreptate in privinta soferilor de PH/AG si CT.

  • @macphisto As vrea sa cred ca exista orase in Romania cu soferi mai buni decat bucurestenii, in medie, dar stiu cum stau lucrurile. In acelasi timp, in Bucuresti este foarte greu sa-ti dai seama care e care, pt ca au venit toti ca la pomul laudat si in loc sa evolueze, au adus cu ei si naravurile de stana… Adevarul suparator, dar adevar…

 6. Am uitat sa fac dreapta la shaorma bo$$

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!