Accident Porumbacu de Jos – Oct 2018

Adăugat de catalins201
Raportează ca șters! 89

Locul accidentului a fost pe DN1, la intrarea în Porumbacul de Jos, pe sensul de mers Sibiu – Brașov. Evenimentul este din 2018, luna octombrie. Sunetul este cel original, ne-am imaginat că mașina a ieșit în decor cu urmări groaznice. Nu a fost așa, spre norocul tuturor.

Conducătorul autovehiculului cu numere de Hunedoara a scăpat mașina de sub control, a derapat întrând pe sensul opus de mers, apoi a reușit să treacă înapoi pe sensul normal de mers. Din păcate nu a reușit să rămână acolo. A ieșit în decor, a lovit cu partea dreaptă față un indicator, fapt pentru care (poate spre norocul ocupanților mașinii) s-a răsucit și a aterizat în șanțul adânc de aproximativ 2 m, cu spatele, ca la o parcare de cascadorie. Din fericire, toți ocupanții mașinii din Hunedoara au scăpat întregi, s-au dat jos speriați și zdruncinați. Au avut noroc fiindcă mașina nu s-a răsturnat sau dat peste cap. Am oprit apoi și i-am văzut întregi. Erau 3 adulți (2 bărbați și o femeie) și o fetiță de 8-10 ani. Nu am mai anunțat accidentul deoarece cei doi bărbați din mașină deja foloseau telefoanele mobile (când am ajuns noi), semn că erau conștienți de ceea ce li s-a întâmplat și că probabil deja cereau ajutor.

5 comentarii

  1. Reactia initiala a fost buna, a contrabracat in momentul supravirarii, problema a fost ca nu a indreptat rotile suficient de repede si banuiesc ca a pus si frana. Daca accelera, nu ar fi avut o revenire asa de brusca spre marginea drumului. Oricum daca nici nu contrabraca, erau sanse sa fi intrat cu lateralul in tine.

    • MergConstantCu70

      Probabil daca tinea putin acceleratia fara sa mai faca nimic masina si-ar fi recapatat aderenta. Nu-mi dau seama din clip cum a reusit sa derapeze, totusi nu cred ca avea viteza mare SAU tocmai il depasise pe cel din fata inainte de curba si s-a destabilizat la repliere pe banda plus o frana mai brusca.

    • La viteza respectiva putea invarti de volan in toate partile, degeaba

  2. Cauciucuri all season re esapate, there you go

  3. Clar a depasit pe linia continua Polo-ul albastru, iar cand l-a vazut pe cel care filmeaza clipul s-a speriat si a ciupit prea tare frana si s-a dus ca berbecu’…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!