It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aproape accident – nu stati in baza franelor celorlalti!

Adăugat de RzV
50
 1. In caz ca nu stiati, daca va luati Range Rover toata strada e a voastra, nu mai aveti nevoie de oglinzi, semnalizare sau alte accesorii inutile. Toate benzile sunt numai pentru voi…
 2. Aproape accident. I-am lasat loc sa intre inapoi insa a fortat si cel din contrasens + cel depasit au oprit aproape complet. Chiar si asa a trecut milimetric printre ei
 3. Daca ai BMW nu are rost sa opresti pe sensul tau si sa traversezi, trebuie sa opresti fix in fata portii unde vrei sa intri, si putin in drum, ca sa nu uite lumea ce masina ai
 4. Era sa ma bage in bordura ..
 5. Pe astia care trec pe rosu si asteapta dupa semafor chiar nu-i inteleg. Care ar putea fi motivul?
 6. Ce daca are stop? Aproape s-a urcat pe cel din fata mea. De ce sa mai franeze? N-avea sens. Mai bine sa franam noi…
 7. Un bolnav mintal care la iesirea din Otopeni vrea sa intoarca intr-un loc foarte periculos in care se intampla multe accidente in loc sa intoarca regulamentar putin mai in fata…
 8. Pe interzis

P.S. Imi cer scuze pentru textul cu rosu pe care l-am uitat pe mijloc, peste o parte din restul scrisului. Intelegeti voi si asa..

14 comentarii

 1. Skoda Superb 3?

 2. +
  P.S.
  Titlul clipului (Intamplari din trafic) se suprapune cu comentariile inserate ulterior.

 3. @RzV 1. Daca lucrurile stau asa, poate am gresit multi dintre noi si trebuia sa ne luam un Rover 😆
  0:37 La panda si cu privirea in fata, cu ce sa se mai uite si-n spate? 🙁 1:49 Mai trebuie cateva separatoare acolo. Unde se termina, oamenii incep sa faca prostii.
  +

 4. DjAlphonius

  1. In giratoriul ala de dinaintea ambasadei Chinei rar am vazut masina care sa-si pastreze banda in parcurs… distractiv e cu autobuzele ratb, care din cauza lungimii lor si a razei curbei de la mega-magiun incaleca si B2, bagand la inghesuiala d’astia mai maricei, genu’ lu’ Ranga Rover… zic de curba de dupa ambasada…

  • Pe cei cu autobuze/masini mari ii inteleg, restul nu au nicio scuza acolo, mi se par doar nesimtiti. Ok, si eu mai tai o banda acolo, dar fac asta doar foarte rar, cand se intampla sa fiu singur in giratoriul ala, si asta pentru a nu mai incetini la 30-40km/h, ci sa pot intra cu 50-60km/h fara sa fac pe racerul incercand sa tin banda cu scartait de roti. Cand e trafic mi se pare ca e lipsa de respect fata de cei din jur sa o iei asa cum apuci, pentru ca nu poate nimeni sa iti citeasca gandurile.

  • DjAlphonius

   De acord intru totul cu dl RZV… oboseala si lipsa de timp + telefonul asta ciudat m-au impiedicat sa scriu cat as fi dorit… de vreo 2 ani am schimbat traseul pe Pta Presei ca sa scap de nenorocirea de pe Aerogarii. O minunatie !!!

 5. Necunoscand zona, ce saracia cauta sens unic la #8?

  • Pur si simplu e sens unic, cum e si pe alte strazi cu sens unic.

  • Dupa cum arata, pare Str. Rezervelor, din Chiajna. Daca da, sensul unic are o logica acolo. De fapt, este parte dintr-un sistem intreg de sensuri unice prin zona aia.

 6. Dar este destul de aiurea sa faci sens unic pe strada cu 2 benzi si de asta zic ca mi se pare stupid.

  • In Brasov sunt sensuri unice pe strazi cu 3 benzi. Nu vad ce sa fie aiurea in asta. Se fac studii de trafic si se iau decizii pe baza mai multor factori, nu numai pe baza latimii strazii.

  • Conteaza? Indiferent din ce motiv, indiferent daca ne convine sau nu, este sens unic. Asta inseamna ca trebuie respectat.

 7. Ai dreptate! La #3 e de preferat sa lase mașina pe partea lui și să treacă perfect legal strada printr-un loc unde nu este trecere pentru pietoni decât să se afle pe partea cealalta în localitate, într-un sector de drum cu linie discontinuă unde nu există nici un indicator care interzice oprirea sau staționarea, ca un răufăcător ostentativ bemveist.

  Nu ți-a spart capul ideea asta?

  • Sa inteleg ca pentru tine e ceva firesc, nu? Putea sa scoata masina complet de pe partea carosabila macar sa nu incurce. Si nu, nu se opreste asa pe contrasens. Daca tie iti sparge capul ideea asta, ai o problema.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!