Accident Timisoara (2)

Adăugat de AutoFanaticTimisoara
Raportează ca șters! 76

Un accident usor. Recomand vizualizare Full HD.

Cel cu BMW-ul a semnalizat cam tarziu si am considerat ca o sa isi continue drumul inainte, din aceasta cauza am ales sa il ocolesc pe cel avariat de pe prima banda. Consider ca i-am lasat destul spatiu ca sa se poata redresa sa intre in parcare. Dupa lovire am intrat apoi in parcare pentru evaluarea pagubelor.
Rezultat: suport numar spart si o zgarietura mai superficiala pe bara din fata, iar el doar o julitura.
Nu avea rost sa implicam asiguratorii si baiatul s-a oferita sa plateasca pentru un suport nou si un polis.

Ma astept si la comentarii de genul: conducere preventiva 0, lipsa de experienta, trebuia sa ramai dupa masina avariata de pe prima banda pana o mutau de acolo, nu ai acordat prioritate de semnal etc. 🙂

7 comentarii

 1. Semnalizatul tarziu e una, lipsa becurilor de marsarier (cel putin asa mi se pare mie) e alta…

  • AutoFanaticTimisoara

   Asa este, nu ii merg becurile de marsarier. Ce sa faci acum…se mai intampla. Bine ca nu a fost mai rau 🙂

  • La fel ca si becurile de frana ajuta enorm sa poti sa ii anunti pe aia din spate de ce faci 😀

  • @RebounD11-Mai corect spus,lipsa unei verificari periodice a luminilor propriei masini,ca la ITP.Nu dureaza mai mult de 2 minute maxim.Egal nepasare.
   Da cu spatele ca in vorba aceea:pana face poc!?Schimbi sensul de mers al masinii,te asiguri in oglinzi.Daca a facut-o si a dat tot cu poc,atunci nu are dezvoltat simtul aprecierii distantelor in imagini intoarse/reflectate.Egal lipsa de experienta.

  • Modelul asta de cazan de BMW, sau faras, fier, coaja, cum vrei sa-i zici, majoritatea au mari probleme cu becurile, etansarile lampilor spate si ruginirea/coxarea contactelor la becuri.

 2. Da-le draq de becuri de marsarier. Sigur ca ala are inca o bila neagra si pentru neglijenta de a nu-si fi verificat becurile, sau, na, se mai intampla defectiuni subite, la drum. Dar, are oglinzi, nu? Cum sa dai in marsarier ca Voda prin loboda?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!