It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Poc. Accident la Tineretului

Adăugat de Gerbil
Raportează ca șters! 102
 1. Un accident relativ minor, desi le-a zdruncinat putin. Un poc care putea fi evitat. Masina cu stopuri colantate, dar nu vad frana decat dupa poc. Reactioneaza foarte tarziu. In ambele masini erau doua doamne. Am oprit pentru a le da filmarea.
 2. Cand plec de la accident… Desi nu se vede prea bine, tipa era cat pe ce s-o mierleasca, taxi-ul avand o viteza destul de mare, cand apare in video, era cu frana calcata.
 3. Dupa ce l-am claxonat, a binevoit sa-si continue discutia la telefon.
Ce mai caută lumea:
 • masina poc

13 comentarii

 1. WV, care are indicator cedeaza trecerea, forteaza intrarea in trafic, tare, direct pe banda 2! In conditiile in care banda 1 era libera, iar autobuzul, care era in statie, ii facea paravan… Ma rog… Este greu pentru unii… Toate bune.

 2. Cand ai zis: „Esti nebun la cap”, banuiesc ca nu te-ai referit doar la biciclistul neatent, ci si la dobitocul care a parcat pe 100% din latimea trotuarului. 🙂

  • De acord.
   În ceea ce privește accidentul, pare că doamna cu SUV-ul nu și-a dorit să evite neapărat accidentul. Poate avea ceva de reparat, sau avea o zi proastă și a vrut să ofere educație. 🙂

  • extreme9933

   Ce are sula cu prefectura? Bicicleta trebuie sa fie pe strada, nu pe trotuar si nu sari pe ea ca boul cu telefonul la ureche si te miri ca ajungi in fata masinii.

  • extreme9933, n-ai inteles, voiam sa zic ca autorul exclama cand vede greseala biciclistului (ceea ce este corect, biciclist prost), dar tot o gresala este si a celui parcat pe trotuar. Am zis eu ca trebuia sa mearga bicicleta pe trotuar? Ideea era ca autorul exclama cand vede o greseala in trafic, deci sa vedem si greseala parcatului, nu doar a biciclistului.

 3. Ce retardat , cum sa te arunci in halul ala si direct pe B2 ? tot felul de tembeli.

 4. misoginul din mine crede ca atunci cand se lovesc doua femei in trafic se numeste ‘karma auto’,’una’ ametita care ‘calareste’ o tona de metal iese in fata uneia care ‘calareste’ 2 tone de metal,prima chiar a avut noroc…la un pas sa loveasca suv ul cand a parcat in spatele lui,razbunatoare :)))),incredibil

 5. Cea cu Vw Polo, cred, ca a vrut sa faca stanga sau sa mearga inainte pe straduta de pe celalalt sens.

  • Daca a vrut sa faca stanga sau inainte trebuie sa-si lase permisul acasa. Pentru totdeauna.

 6. Unii/unele nu sunt facuti/facute sa fie la volan. 🙂
  E grea soferia,iti trebuie multa facultate mintala pt asta.

 7. La prima faza sper ca a chemat politia. Masina alba fara permis iar mertzan fara talon ca na, folie pe stopuri sa fie sexy sa nu le vada nici ma-sa

 8. Flex That

  Mi se pare mie sau, cand au tras pe dreapta, Polo mai izbeste putin masina neagra?

 9. Si dupa ce s-a oprit era sa-l mai loveasca odata :))) masina nemteasca, nu bate, nu troncane, nu franeaza, nu acorda prioritate.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!