8 comentarii

  1. rasta4ian

    Nu-mi dau seama, cel cu masina neagra (Mercedes?)e posibil sa fi intrat prea mult in intesectie, gen „daca ocup jumate de banda sigur ma lasa cineva sa trec”. Todusi in momentul impactului era deja oprit de cateva secunde bune. Din unghiul filmarii nu e clar, dar nici cel cu Logan nu pare sa traga catusi de putin de volan pentru a evita impactul deci concluzia e ca 2 prosti s-au intalnit intr-un moment de ghinion.
    Vinovat cel cu masina neagra, clar. Ai lasat filmarea?

    • doctor faust

      de ce asa de clar vinovat ala cu masina neagra, rastafarianule? unde zice legea sa opresti la stop, progresiv? cine in cine a intrat?…deocamdata cel mai clar e ca esti pe langa.

    • @doctor faust, daca te referi la faptul ca legea zice sa te opresti in locul in care ai vizibilitate maxima, ai sarit partea cu ‘fara sa depaseasca coltul intersectiei’. Asa ca mai usor cu atacurile. Chiar daca intersectia e pacatoasa, gardul ala din stanga nu te lasa sa vezi nimic, mercedesul a patruns prea mult (se vede lejer daca te raportezi la trecerea de pietoni)..
      Important nu e cine in cine a intrat ci unde a avut loc accidentul. Iar acesta s-a produs in intersectie, unde unul avea prioritate si unul nu. Care o fi vinovat?!?
      Ah, ca si loganistul e varza, e alta discutie. Dar… canci ABS, basca masina pe senul opus, asa ca mi se pare rezonabila concluzia lui rasta4ian.

    • Daniel017

      Doctor Faust : pe lângă ești tu bai băiatule :))) explicație ca a ta mai găsești aici , același principiu
      https://m.youtube.com/watch?v=Qu9ByPZDd2Q

  2. Eu cred ca te uiti la clip dar nu esti capabil sa intelegi dinamica si motivele impactului.
    Loganul din clip nu are ABS si la ore matinale, cu asfalt rece si putin umed, orice bruscare a franei blocheaza rotile. Daca soferul are copita grea si calca frana la fund, poate sa aiba volanul bracat ca tot drept se duce… se si vede pe clip in slow-motion ca rotile fata sunt virate aproape jumatate de tura stanga. Vina e a merc-ului, dar reactia soferului de pe Logan denota necunoasterea masinii… am avut si eu situatii limita de evitat in care am blocat rotile, dar am eliberat putin frana fix cat sa-mi permita aplicarea unei corectii a directiei cu cativa metri inainte de eventualul impact.

  3. este foarte ciudat, de la secunda 8 masina neagra pare ca nu avanseaza iar pana la impact trec alte 8-9 secunde. nu stiu daca in stanga este vreo curba, dar nu inteleg cum de nu l-a vazut cel cu loganul pentru a incetini sau a-l ocoli. posibil sa fi avut si viteza f mare si s-a speriat si a bagat piciorul in frana. oricum, vinovat iese Mercedesul

  4. AragazCuBuleDeAer

    Vinovat neamtul, masina este posibil sa aiba cutie automata, se vede cum intre 0:15 si 0:16 inainteaza, probabil a ridicat usor piciorul de pe frana si masina a plecat putin, suficient…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.