It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Accident usor – Biciclist sinucigas

Adăugat de LAwR
Raportează ca șters! 80

Camera e pozitionata pe centrul parbrizului, langa oglinda. Vizibilitatea este cu mult peste cea de la volan.

Biciclistul are vreo 16-18 ani. Daca continua astfel nu va mai prinde prea „multi inainte”. Intr-o ureche avea o casca din care rasunau manelele.

Masina s-a ales cu o mica infundatura a portierei dreapta spate.

Drive Safe!

Ce mai caută lumea:
 • prioritate de dreapta accident biciclist
 • biciclist sinucigas
 • https://www trafictube ro/accident-usor-biciclist-sinucigas/

55 comentarii

 1. cetateanul turmentat

  Ce prost. Parca ii vad pe parinti/prieteni cu radaru-n gura ca mergeai cu peste suta ca deh, ai porşe!

 2. Esti absolvit de orice vina !!

 3. doctor faust

  cum s-a finalizat?

  • Am dat cu spatele și am mai trecut o data peste el. Mi-a fost mila sa nu sufere puiul de cioară. Am tăiat de pe filmare, mai sunt și iubitori de astfel de animale pe aici.

  • Hai ca ai umor!

 4. Si eu sunt curios cum s-a finalizat…
  +

 5. *portiera dreapta spate..ma gandesc

 6. El avea cedeaza acolo? Pentru ca ar fi si o prioritate de dreapta acolo…daca nu exista semn.

  • doctor faust

   street-view-ul din 2009 nu arata nici cedeaza pentru el nici indicator de prioritate pentru autor.
   dar de-atunci si pana acum…

 7. Privirea in dreapta cand ar trebui sa fie in stanga. Multi „soferi” procedeaza la fel ce sa mai ceri de la copilandrii?

 8. Cu prioritatea de dreapta cum stam ? Are indicator de cedeaza ? Daca nu…nu stiu cine e sinucigasul

  • Stam bine. Daca sunt doua drumuri de aceeasi categorie si nu exista alte semne de reglementare. In cazul de fata biciclistul avand „cedeaza”. Si oricum ai da-o, sinucigas e ala care se arunca in mijlocul drumului, in fata masinilor. Indiferent daca vorbim de o trecere de pietoni sau de situatii de acest gen.

  • doctor faust

   unde e cedeaza?
   „oricum ai da-o” nu o poti da decat in felul celui care are prioritate.

  • Trebuie sa fi putin retard mintal sa pui o astfel de intrebare

   1 drum principal cu drum secundar masina avea prioritate

   2 daca nu este un insemn cum a fost si cazul probabil cel care schimba directia de mers acorda prioritate inaintea incadrarii in intersectie

  • @ st3or – sper ca nu ai permis, ca atunci e de rau. N exista drum principal si drum secundar, exista drum cu prioritate si drum fara prioritate, care sunt marcate, cu semne speciale, iar atunci cand nu sunt niciun fel de semne, se acorda prioritate de dreapta, nu se merge pe ideea „eu merg inainte, tu schimbi directia”, nu exista asa ceva in legislatie, dai prioritate de dreapta tuturor si punct.
   PS: autorul spune ca era indicator „cedeaza trecerea”, deci prioritatea de dreapta nu isi are rostul aici, biciclistul vinovat!

 9. merlin007

  #LAwR,
  pe ce te bazezi cand scrii cand scrii : „In cazul de fata biciclistul avand „cedeaza” „? Eu vad ca tu esti acela care trebuie sa cedezi trecerea.

  • Tu ești cam încet la minte. Eu sa cedez trecerea unui copil cocoțat pe o bicicleta de „scheme”, încadrat prost care vrea sa iasă de pe o strada secundara cu cedează trecerea și se arunca fără ca măcar sa se uite dacă vine vreo mașină?
   Bună asta.

  • Lawr…
   O mai scris cineva mai jos… Am strada principala și secundara se deosebesc prin indicatoare…
   Spune te rog locația, și ce ai făcut, ai fost la politie sau nu?

  • Suhaib str. Danielei. Pe google maps nu e foarte clar pt ca e vechi. Dar inclusiv acolo, următoarea strada paralela cu cea de pe care a zburat cioară, are semn de cedează.
   Era puțin mai în fata un echipaj de la locala. Au zis ca dacă nu am pretenție la despăgubiri, mai bine sa îmi vad de drum decât sa pierd timpul cu rutiera.

  • Str dantelei sau Danielei, și în ce oraș? București? Ca nu scrie orașul la taguri

  • mad4green

   Se vad coordonatele GPS pe filmare.

  • Te-au sfatuit prost comunitarii.

 10. Citat…
  „Daca sunt doua drumuri de aceeasi categorie si nu exista alte semne de reglementare. In cazul de fata biciclistul avand „cedeaza” ”
  Totuși, ceea ce nu înțeleg eu din ce ai scris, avea biciclistul cedează sau nu? Când scriu cedează, ma refer la acea bucata de tabla în forma de triunghi ⛛ cu margine roșie și înăuntru alb…
  Nu de alta, dar din vizionari (mai ales ca nu avem locație în tag, și nici un google sv), tind spre chestia cu prioritate de dreapta…
  Întrebarea următoare,ai fost la politie sau nu? Poate peste câteva zile copilul o sa se simtă rău, și îți pica ție în cârcă, dacă pățește ceva…

  • @Suhaib – Nu ti se pare putin pasarea cam bronzata? Daca e sa zboare in alta lume nu cred ca ii vom duce (noi) lipsa… mai sunt inca vreo 9-10 pasari in cuib care asteapta sa te buzunareasca.
   PS: probabil e sirian
   PPS: mesaj xenofob! 18+

  • Eu nu am cu nimeni, nimic… Atât timp cât omul este corect, și ma respecta, îl respect și sunt corect cu el… Poate fi și extraterescu 😀
   Părerile sunt împărțite…
   In fata legii toți suntem egali, la asta ma refeream în comentariul meu 🙂

 11. Putea sa ia bicla la subrat si sa zboare prin intersectie.
  Acum, cazul analizat te absolva de vina pentru ca tu erai pe drum principal, deci aveai prioritate.

  • Drum principal? In localitate toate drumurile sunt egale, prioritatea e reglementata de indicatoare iar in cazul in care acestea lipsesc se aplica prioritatea de dreapta. Prioritatea in functie de categoria de drum pe care circula vehiculele se aplica doar in afara localitatiilor.

  • MC. In cazul în care ai permis, mai bine l-ai preda la cea mai apropiata secție. Ești un viitor criminal sau sinucigaș.

  • Deci tu dacă mergi pe o strada mai mare, mai circulata și se intersectează la fiecare 15 m cu cate o străduță, o să dai prioritate din 15 în 15 m. Corect? Dacă nu e semn care sa îți ceara asta, te asigur ca îți vezi de drum. Nu mai stai sa te gândești la prioritatea de dreapta. În plus e chestie de logica să te uiți atent când ieși de pe o străduță, mai ales dacă ești pe bicicletă și nu vrei sa mori înainte de vreme.

  • Serios ? Era pe drum principal ? De ce? Ca era mai lat drumul ? :))
   @LAwR pana inveti cum e cu prioritatea de dreapta..ar trebui sa predai tu permisul

  • Si cand te gandesti ca astia care vorbesc de „drum principal” si drum secundar chiar au permis…nu exista asa ceva in nicio lege, chiar si in afara localitatilor cand mergi pe drum European ai indicatoare ca te intersectezi cu un drum din ALTA CATEGORIE (nu principal sau secundar) ci judetean/comunal/local iar tu ai prioritate, daca stii ce inseamna acel semn in forma de cruce cu o dunga groasa in sus si una subtire pe lateral/le

 12. Hai sa vedem câți dintre voi cunoașteti diferența între intersecția dirijata și cea nedirijata…
  Din punct de vedere al dirijării circulaţiei există intersecţii dirijate şi nedirijate. O intersecţie poate fi dirijată prin semnalele poliţistului, semafor electric sau indicatoare rutiere.
  Singurele 3 indicatoare care transformă intersecţiile din nedirijată în dirijată sunt Oprire, Cedează trecerea şi Drum cu prioritate.
  Circulaţia în intersecţiile nedirijate
  În intersecţiile nedirijate, depăşirea este interzisă. Toţi conducătorii de vehicule sunt obligaţi să reducă viteza.
  Pe timpul nopţii conducătorii de autovehicule vor semnaliza prin schimbarea alternativă a luminilor farurilor (fază lungă – fază scurtă).
  În intersecţiile nedirijate vom aplica regula priorităţii de dreapta şi regula priorităţii speciale de trecere.
  Punctul de conflict este punctul de intersectare sau de suprapunere a direcţiilor de mers a două vehicule.

  Circulaţia în intersecţii dirijate
  În intersecţiile dirijate, depăşirea este permisă. Sunt obligaţi să reducă viteza cei care virează la stânga sau la dreapta.
  Când intersecţia este dirijată prin semnalele poliţistului, toţi conducătorii de vehicule şi pietonii vor respecta semnalele poliţistului.
  Când intersecţia este dirijată prin semafor electric în funcţiune, vom respecta culoarea semaforului electric.
  Intersecţii dirijate cu indicator rutier
  Identificăm drumul cu prioritate, identificăm vehiculele care sunt pe drumul cu prioritate şi direcţia lor de deplasare. Acestea vor circula primele prin intersecţie.
  Soluţionarea punctului de conflict se face aplicând regula priorităţii de dreapta sau regula priorităţii speciale de trecere. Ultimele vor circula prin intersecţie, vehiculele care sunt pe drumuri sau drumurile fără prioritate.
  Sunt situaţii când în intersecţie drumul cu prioritate îşi schimbă direcţia. În acest caz sub indicatoare vor fi montate semne adiţionale care reproduc forma geometrică a intersecţiei iar cu o linie groasă va fi trasat drumul cu prioritate.
  Nici acum nu mai am dreptate?

  Dovada
  Art.57. – (1) La intersectiile cu circulatie nedirijata, conducatorul de vehicul este obligat sa cedeze trecerea tuturor vehiculelor care vin din partea dreapta.

 13. Intersectie nedirijata deci prioritate de dreapta. Cioara, pardon, zburatorul venea din dreapta si trebuia sa ii acorzi prioritate. Sinucigas si tu ai fost pentru ca ai intrat cu viteza destul de maricica in intersectia NEDIRIJATA.

  Puteai sa omori un om, dar mai departe ai atitudine de arogant nesimtit. Nici nu stii sa circuli cu masina dpdv al legislatiei si tot faci ciocu mare. Eu iti recomand sa citesti codul rutier, asa ca lectura de seara. Data viitoare poate nu mai esti atat de aproape de a trimite pe cineva la 2m sub pamant.

  • Clar…face pe altul cioara ,cand el e un…

  • Toți tastaturiştii devin peste noapte experți în codul rutier și clarvăzători. E ditamai semnul de cedează înainte de intersecția cu drumul pe care ma aflam eu. Strada de pe care a ieșit cioruțel e doar o cale de acces la casele de acolo.
   Viteza maricica zici? Când circulam sub viteza legală? Pe bune?

   Păstrează recomandarea pentru tine și alții in situația ta. Am răsfoit codul ala rutier de mai multe ori decât tine+multi alții la un loc. Am aproape toate categoriile de permis, îmi lipsește tramvaiul.

   Un copil cocoțat pe o bicicleta de „scheme”, cu muzica în urechi și care se arunca astfel în drum va fi doar un număr intr-o statistica. În niciun caz un autovehicul căruia sa ii acorzi prioritate.

   Catalinp, vezi ca ești tot maro în jurul gurii. Las-o mai încet , sa nu îți stea în gat.

 14. Din pacate aceasta este una din nenumaratele intersectii in care lipsesc indicatoarele. Pare evident faptul ca cel cu bicicleta vine de pe o strada care NU ar trebui sa aiba prioritate insa lipseste indicatorul si in acest caz prevederile legale nu sunt in favoarea lui LAwR.
  Nu este normal sa circuli prin astfel de intersectii in T si sa te uiti de fiecare data pe stalpii de pe cealalta straduta sa verifici daca exista vreun triunghi agatat. Ar insemna sa te opresti la fiecare astfel de straduta, e absurd. In mod normal trebuie atat un indicator cu „Drum cu prioritate ” pe una din strazi cat si „Cedeaza trecerea” pe cealalta.

  • Nenumarate? Eu nu cred ca am observat nici o strada cu prioritate care sa aiba rombul la fiecare intersectie cu stradute, asa cum ar fi normal si cum am vazut pe afara. Si nimeni nu sesizeaza asta, toti sunt multumiti ca stiu intersectiile sau vad „Cedeaza” de pe coltul vecinului, ceea ce nu e normal.

  • Nu lipsesc indicatoarele. Uite poze, urmeaza filmari cu ele >
   http://imgur.com/a/U8UfG

 15. OFFtopic: anvelope Landsail pe un cayenne…trist

  • megastorm

   Nu s chiar asa de panarama…..
   http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Landsail/LS588-UHP.htm
   Cred ca e un model de cayenne mai vechi…sau gresesc?

  • Stai linistit ca sunt multi din astia care si-au luat masini de fitze si stau la garsoniera la bloc, sau baga gaz de 50lei, sau cauta anvelope SH

  • Trist ca ești atât de limitat. Anvelopele sunt de vis fata de alte marci europene mult mai consacrate. Ia și documentează-te.

   Catalinp, sunt multi de ăștia ca tine mâncători de substanță maro.

   Mega, e un Cayenne Turbo 2005.

  • Te rog sa-ti masori cuvintele, eu nu te-am jignit. Poate sunt mai bune decat Viking dar nu le vad in top 5 alaturi de Continental, Michelin sau Dunlop. Eu nu mi-as monta pe o masina de 2,5 tone si 500 cp asa ceva dar fiecare cu parerea lui. Drumuri uscate!

  • Care cuvinte sa le masor? Încă o data demonstrezi ce am spus anterior, ca ești limitat. Anvelopele astea sunt gândite și construite sa facă fata fără probleme la 2.5t și 500cp. Dot 16.2016, garanție 2 ani și vreo 5000km făcuți pana acum. Se comporta foarte bine atât pe drum uscat cat și pe ploaie. Pe hârtie au C-consum carburant, B-frânare pe umed și 70db zgomot, identic Dunlop, peste Continental, Goodyear, Bridgestone, pirelli, etc. Doar un model de la Michelin are B și A. Iar ca preț e de vreo 5x mai mare. Vorbim de 275/45/20 . Landsail au cel mai bun raport pret-calitate de pe piață.

  • Ok! Eu sunt limitat si tu ai Lansail pe un Porsche Cayenne..life goes on

  • Pe al tău Cayenne sa îl încalți cu ce anvelope vrei.

 16. S-au furat pana si indicatoarele… au fost duse la fier vechi. :)))

 17. Trec zilnic si pe acolo. Incerc azi sa intru pe straduta respectiva sa va pun filmare cu indicatoarele.
  Pe unde mergea autorul filmarii, este drumul prioritar, multe din stradutele de acolo au cedeaza trecerea, dar sunt sanse sa lipseasca semnul sau sa fie pus prin copaci pe undeva, sunt multe locuri in dr. taberei unde e asa.

 18. Stiti de ce nu este bine sa lovesti cu masina pe unul de ala la care nu avem voie sa-i spune tigan, cand acesta merge pe bicicleta? Raspuns corect: pentru ca risti sa-ti strici propria bicicleta.
  Pana mea…daca puradeiul murea sau se lovea, riscai sa te trezesti cu niste buzunare facute de neamurile lui. Culmea este ca tot aia urmau sa scape, pe motiv ca nu se poate depista adevaratul infractor sau numarul lor. A se vedea cazul motociclistului injunghiat anul trecut.

 19. Pentru cei care spuneau ca trebuie sa dea biciclistul prioritate, uitati un set de imagini, dupa urmeaza un set de filmari din zona ca sa vedeti zona.
  O poza e cu strada de unde a iesit biciclistul ( cred ca poza facuta noaptea ) si poza pe lumina e strada de langa, ca sa vedeti ca absolut toate, in afara de Dantelei, au cedeaza trecerea.
  Sper ca problema este lamurita.
  http://imgur.com/a/U8UfG

  • P.S: Mergand prin zona, pentru a face poze/filmari, l-am vazut si pe biciclistul din videoclip. Este foarte ok si se plimba cu bicicleta ( aceeasi ) el si cu inca 5 prieteni pe aceeasi bicicleta. Tot la fel de neatent era/erau.

  • E plin de tastaturişti experți în mâncatul de rahat.
   Chiar și cu pozele tale, sigur mai apare vreun frustrat care sa zică contrariul, ca puradelul avea prioritate.

   Asta e lumea în care trăim. Toți prostii au acces la internet și dreptul la opinie.

 20. Salut! Imi poti lasa te rog o adresa de mail unde te pot contacta? Sau poti sa imi scrii pe portocalakamikaze@gmail.com? Multumesc!
  PS* Sa imi spui si nick-ul de pe TraficTube. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!