Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Accident usor Iasi

Adăugat de megastorm
Raportează ca șters! 96

Accident „clasic”, neacordare de prioritate

Filmat cu cartof, degeaba lasam sunetul ca nu se auzea frana celui cu Renault.

18 comentarii

 1. Frânele date cu slană?

 2. Am crezut ca doar in Rusia de mai pot intampla accidente de genul de mai sus!

 3. @megastorm – Intrebare: Peugeot-ul 206 sigur mai avea o masina-n fata sa. Ala n-a stiut sa dea un semnal sa-l avertizeze?

  • Peugeotul putea sa faca un” handjob „ ! NU era treaba lui sa se asigure pt Megane !

   Terminti ba fratilor acuze dastea asupra unora care n-au nicio vina… bine ca n-ai spus ca si autorul putea sa iasa pe geam si sa strige in gura mare ” VINEEEEE BAAAAAAAAAAA „

  • megastorm

   Chiar n-am idee…traficul era destul de aglomerat si in general cam toata lumea era grabita…deci neatenta. In legatura cu frana Renault ului…eu zic ca nu avea viteza si a franat destul de bine, mai ales ca masina parea relativ noua (dar presupun ca forjata…fiind de firma) ABS ul nu a intrat deloc…Poate s a pierdut ceva distanta la timpul de reactie (ce a rezultat dintr o conduita preventiva ce lasa de dorit)

  • megastorm

   Interesanta totusi reactia imediata cu avariile :))

  • Mi se pare ca a intrat ABS-ul (rotile nu se blocheaza la Renault) si avariile pornesc singure la franare violenta.

  • megastorm

   asta tot e ceva! Mai ales ca urmeaza sa mi achizitionez un clio :))

  • Cred ca toate marcile au asta, nu doar Renault. Masina mea are 15 ani si ii pornesc avariile la franare violenta. O singura data am franat destul de violent destul de mult lung ca sa porneasca (de la 140 la 0 cu frana in podea de la inceputul franarii) dar functionalitatea exista.

  • Confirm treaba cu avariile pentru Golf IV 2001. Si nu doar la ABS cat si la ESP. Toate sistemele de siguranta ale masinii sunt legate automat sistemul de aprindere al avariilor.

  • @Dorin – Nu toate marcile. Logan 1, sandero, solenza, posibil si logan 2 (nu bag mana in foc) nu au asa ceva. Si sunt ferm convins ca nici masinile „low-cost” nu au aceasta functie, dar na, nu e treaba mea.
   Am zburat vajiuuuuuuuuuuuuu

 4. De ce majoritatea soferilor au tendinta de a pune frana in mijlocul drumului cand de multe ori o accelerare sanatoasa i-ar putea scoate din cacat ?!

  • megastorm

   Aici nu cred ca e cazul…oricat de tare ar fi accelerat tot s ar fi atins …

  • Vorbeam la modul general….exista totusi posibilitatea ca printr-o acceleare puternica sa creeze spatiu suficient intre curul masinii si masinile din B2, astfel incat al 2-lea Renault sa incapa pe acolo… habar n-am… e doar o idee…

 5. Slana sau nu, cred ca experienta asta scarpinatoare la buzunar (ca timp si nervi) il va face sa evalueze 2 lucruri: viteza de deplasare in oras, si .. viteza de deplasare pe langa o coloana oprita.
  Poate sa faca ceva pe prioritatea pe care o avea. Geme netul de pocneli de tipul asta.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.