16 comentarii

 1. Trist ca nu suntem atenti…

  • Trist. Dar daca sunt urmari usoare sa nu o luam ca pe o tragedie. Sa invatam din greseli si sa nu ne imbolnavim de stres. De-aia am facut haz de necaz, daca sunt niste fiare care sufera usor. 🙂

 2. @cristy sb te-ai intors din drum doar ca sa-i filmezi pe aia?
  Inseamna ca ai mult timp liber ca sa faci pe paparazzi…

  • Nu cunosti zona. Daca iesi din supermarketuri, esti obligat sa intri prin giratoriu si sa intorci inspre oras, in satul Sibiu.
   Cine a gandit iesirea din supermarketuri este un IDIOT. Toate supermarketurile si molurile au o singura iesire prin acel giratoriu care blocheaza DN1.

  • … si apropo, de ce crezi ca m-am incadrat pe B2, cand am iesit obligatoriu la dreapta din zona supermarketurilor?????????????????

 3. telefonul bata-l vina ,altfel nu-mi explic
  @soferu esti „pus pe fapte mari” numai comentarii idioate si nonsens ai ,probabil esti plictisit rau si vrei sa enervezi lumea pe aici sau nu ai permis .

 4. Au inceput si astia cu apucaturi de TRISTI….

 5. Imi plac la nebunie cei ca tine……care ies direct pe banda 2…..ii iubesc !!ce mai

  • Asta-i treaba cu preselectia inainte de o intersectie. Te incadrezi pe banda corecta 🙂 Daca nu te grabesti, nu te mai lasa nimeni sa intri pe banda corecta in giratoriu. Dar in cazul tau, daca te incadrezi pe B1 faci stanga fara nici o problema, in intersectie 🙂

  • Da intr-adevar….la ce trafic e in filmare e buna scuza asta sa te incadrezi din timp ca nu te lasa nimeni…no comment!!hai sa ma incadrez de la 2 km sa fac stanga la giratoriu!!!si DA poti sa faci stanga in giratoriu de pe banda 1

  • Minuneaza-ma cu inteligenta ta debordanta. Cand trebuia sa ma incadrez pe B2. Poate-mi dai si un pasaj din lege, ca imi placi la nebunie.

  • @wolfy_vali Acela este un turbogiratoriu sau o turbogiratie. Conform marcajelor de pe asfalt inainte de intrarea in intersectie (0:55) si apoi a marcajelor de ghidare din giratoriu (1:07-1:11) de pe prima banda mergi „inainte” (Rm. Valcea) sau „la dreapta” (Shopping City), de pe a doua „inainte” sau „la stanga” (Selimbar) 😉

 6. @cristy sb A fost un fel de pupic-surpriza … din spate 🙂
  +
  P.S. 0:17 S-a decolorat rau indicatorul ala 😆

 7. AragazCuBuleDeAer

  De la 0:32 se vad denivelarile pentru reducerea vitezei , chiar daca le ignori , se vede indicatorul de limitare a vitezei, apoi marcajele de pe carosabil CU ROSU , ce te obliga sa belesti ochii cat cepele, 0:35 alte denivelari succesive pentru reducerea vitezei…el nu batman, batman.

 8. Era prea mic, si nu l-a vazut :)))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!