It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

La un pas de accident – venea lansat in giratoriu

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 81

1. S-a facut galben, cei doi au accelerat. Rosu, pietonii trec, apare unul smecher care ii ocoleste si trece pe rosu, ca doar se grabeste..

2. Alta locatie, aceeasi manevra stupida. Rosu, pietonii au verde. Se gasesc doi smecheri sa plece pe rosu, ca ce rost are sa treaca pietonii..

3. Copil educat prost. Iese din curte, se arunca in fata masinilor si apoi ne forteaza sa oprim si sa isi aranjeze el lucrurile in masina, fara niciun pic de jena, desi vazuse ca a blocat strada si nu aveam pe unde sa mai inaintam.

4. Venea lansat in giratoriu. Ne-am oprit foarte aproape unul de celalalt. Noroc ca am fost pe faza si m-am oprit, probabil daca inaintam ma lovea in lateral. Nu stiu daca claxonul meu l-a ajutat, dar pare ca a inceput sa franeze de abia cand am inceput sa claxonez si m-am oprit – evident, avea si un telefon sau altceva in mana, care era mai important decat traficul.

5. Pieton pe trecere – nimanui nu-i pasa.

6. Un smecher care desi depasea a doua oara coloana, neregulamentar, caz de luat permisul, a ajuns la destinatie in acelasi timp cu mine, care am stat civilizat in trafic. Oare a meritat?

9 comentarii

  1. ultima faza din clip nr.6 . este foarte simplu astea nu trebuie lasati inapoi in coloana si e rezolvat problema . e smecher sa mearga atunci tot pe contrasens . numi din pacate multi nu au atat sange in …. mai bine lasa inapoi pe specimeni

  2. Audi, masina namțască premium, canci ABS. Ai strâns un pic din buci la faza cu giratoriul. Mare prost soferul Audi-ului.

    • ABS-ul lui pare ca si-a facut treaba. ABS-ul nu lasa rotile sa se blocheze complet. Asta nu inseamna ca nu se aude scartait cand anvelopele sunt la limita pierderii aderentei pe asfalt.
      Evident, mi-a dat putine emotii.

  3. Tu vrei sa spui ca la Audi ala a funcționat ABS ul? Man, s-a dus sanie ce naiba

  4. audi/vw/seat/soda e dotat standard cu abs si esp ca sunt rupte firele care merg la roti e alta intrebare

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!