Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Aproape accident x4. Neacordare de prioritate + idioti

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 65
 1. Un nesimtit pentru care giratoriile nu au benzi, nu stie sa se asigure, il doare-n cot de tot ce-i in jur. El e pilot.
 2. Un altul, aceeasi situatie.. E pierdere de timp sa le explici astora despre ce e vorba, ei sustin ca nu au gresit cu nimic.
 3. De fata cu Politia, se baga in fata fara sa acorde prioritate celor ce au verde la semafor, iar Politia nu face nimic, nu-i ora lor.
 4. Aproape accident, din nou neacordare de prioritate la iesirea din parcare + putin scandal din partea celui ce avea prioritate, pe buna dreptate.
 5. Cand nu mai ai rabdare sa stai 10 secunde la semafor, te urci pe trotuar si transformi Loganul in pieton.
 6. Un nesimtit „avariat” asteptand printesa fix in fata scarii, desi erau destule locuri de parcare libere.
 7. Tupeu jegos: de fata cu Politia depaseste pe linie continua, trecere de pietoni, coloana de la semafor, se baga pe banda de stanga, apoi pleaca inainte. Desi a dat nas in nas cu Politia, nici macar nu s-au obosit sa-l avertizeze. Romania.

2 comentarii

 1. IntamplariDinTrafic 0:10, 0:18 Avand in vedere aceste triste experiente si faptul ca mergi „inainte” (a doua iesire) in giratoriu, poate e mai sigur sa incerci sa abordezi sensurile pe prima banda. Nu mai ai pe nimeni in dreapta care sa taie benzile sau sa scape masina spre tine 🙂
  Pe ultimul smecheras ar fi trebuit sa-l opreasca si sa-l ia putin la intrebari.
  +

  • In general asa fac cand merge inainte in giratorii, numai ca acolo au fost 2 situatii in care veneam in viteza, dupa mai multe depasiri si nu avea rost sa ma repliez in scurt peste ceilalti doar ca sa evit astfel de idioti care nu stiu sa-si tina banda 🙂
   Oricum intotdeauna cand sunt pe B2 si vreau sa ies din giratoriu incerc sa nu fiu in dreptul celui din dreapta mea, sa evit situatia in care el ar face stanga de pe B1 si eu dreapta de pe B2..

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.