Acelasi sens, aceeasi situatie

Adăugat de MRS
Raportează ca șters! 27

Aceeasi situatie ca aici: https://www.trafictube.ro/destept-cu-gura-mare-diverse-din-trafic/ si la volan bineinteles tot un nene de 60+ ani, la urmatorul semafor am incercat sa-i explic insa n-a vrut sa lase geamul jos, doar facea semne ca el avea prioritate si gen ca eu sunt batut in cap, am preferat sa nu ma complic.

6 comentarii

 1. Autorul este de vina, tot nu ai invatat? Nu ai ce sa le ceri..

  Drumuri bune ! ” + „

  • M-am obisnuit, chiar m-am plictisit sa explic la fiecare in parte aceleasi lucruri.
   Drumuri bune!

 2. O situatie identica m-a determinat sa-mi cumpar camera, acum vreo 4 ani. Am patit-o cu un taximetrist, m-am infipt in claxon, cu „urarile” aferente, iar el la primul semafor a venit si mi-a rupt stergatorul.

  • Camera e ceva cu care ar trebui masina dotata din fabrica, mai ales dupa ce am vazut clipul dl-ui Tavi Pertea.

 3. Domnu’ Marius, nu cred că vârsta e o regulă. Mai am foarte puțin până la cei 60 (nu indicați de acul kilometrajului ci de C.I.) dar asta nu m-a împiedicat să mă informez de fiecare dată când au apărut știri în mass media despre modificarea/completarea legislației rutiere.
  Așa cum am mai scris în comentarii pe aici (de care unii au râs), dacă nu am înțeles ceva, nu mi-a fost rușine să opresc și să cer unui polițist (poate mai tânăr ca fiul meu) să mă consilieze.
  Am avut (și încă am) un principiu/zicere: să nu mor (și nici să omor pe cineva) de prost.
  În rest, faze de genul prezentat, strâng cu mia în fiecare an. Îi feresc cât pot și merg mai departe.
  Să avem Sărbători fericite și să ne întoarcem cu bine acasă!

  • M-am exprimat gresit, ideea principala era ca am dat iar de o persoana in varsta in asa putin timp, nu am spus ca daca cineva are 60+ automat nu stie sa conduca, din contra, stiu soferi personal care sunt foarte priceputi desi au trecut de varsta asta si de la care am avut de invatat foarte multe.

   Insa sunt si foarte multi la varsta asta nu si-au mai „actualizat” cunostintele, considera ca ei stiu cel mai bine doar pentru ca au plasticul cu vechime si daca le spui ceva singurul argument e ca „am permis de x ani„. Am dat inclusiv de instructor in varsta, care a depasit coloana in asteptare si dupa ce a fost mediatizat cazul a spus ca el are experienta nu stiu cati ani si ca eu am fost vinovat. (se poate vedea aici: https://www.trafictube.ro/scoala-de-soferi-depaseste-coloana-tot-el-cu-gura-mare/ am pus si link unde a declarat aberatia aia in comentarii acolo).

   Eu cand am luat permisul de B la 18 ani, nu mi-e rusine sa recunosc ca eram praf si habar nu aveam 80% din codul rutier, stiam doar ce am invatat pe la scoala si cu instructorul, acum la 24 daca as putea sa ma intorc in timp m-as lua la palme.
   Multi dupa ce ies din scoli, nu se mai documenteaza si considera ca daca au fost admisi sunt cei mai buni soferi.

   Sarbatori fericite si dvs!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!