Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Aproape accident pe acostament

Adăugat de eek
Raportează ca șters! 135

E85 … acostament…

19 comentarii

 1. Si cine ar fi fost de vina la faza asta?

 2. Parerea mea , cel cu mini van-ul

 3. Cel cu minivan-ul.. Nu are ce cauta pe acolo decat daca are probleme masina.

 4. @kmlia, sper ca glumesti cand intrebi asta….

 5. Clasic… Cei mai multi vad E85 ca un drum cu doua benzi pe sens, nu stiu ce inseamna acostament si la ce se foloseste.

 6. De ce ai scris la tag neasigurare? Cine nu s-a asigurat? Sau mai bine zis de ce trebuia sa se asigure cel cu Matiz!? Este doar o singura banda pe care e legal sa circuli – cel cu matizul circula pe ea.

 7. @ochifaradioptrii: pentru ca trebuie sa te asiguri cand schimbi directia de mers, chiar daca prin schimbarea directiei iesi de pe carosabil. Parerea mea ii ca in caz de poc putea iesi culpa comuna cu un pic de noroc si cu filmarea ca proba. Altfel, da si dupa mine cel cu minivan-ul e in primul rand vinovat.

 8. Lesch-Nyhan

  Este incorect sa mergi pe acostament dar pe E85 asa te asiguri ca ajungi interg acasa….Daca esti corect pe acest drum sunt sanse foarte mari sa te alegi cu un impact frontal din cauza celor care depasesc neregulamentar…

 9. §nak€™

  @Lesch-Nyhan una e sa te retragi pe acostament cand vezi ca un „bizon” depaseste fara sa ii pese ca are trafic din sens opus alta e sa rulezi constant pe acostament ca si cum ar fi o a doua banda. Si eu ma retrag pe acostament numai ca sa imi salvez pielea si tabla dar apoi revin pe banda.

 10. Asa da, e normal cum spune @Snake, dar nu sa circuli pe acostament. La 500m era o masina defecta…

 11. Depasire pe acosament…te doare mintea
  +

 12. 1. ala e idiot ca depaseste asa pe acostament..
  2. daca era accident vinovat era cel cu matiz pt ca nu s`a asigurat ( ca si atunci cand intri pe o strada cu sens unic trebuie sa te asiguri pentru ca daca vine altu din sens opus pe interzis si il lovesti esti vinovat pentru neasigurare ) s`a mai discutat treaba cu asigurarea pe interzis si chestii de genu..

 13. @Lesch-Nyhan, @§nak€™: Am circulat recent pe E85 pentru prima oara si m-am incapatanat sa nu ma apropii de acostament nici macar pentru 1 secunda… Se poate circula fara probleme, problema o reprezinta „pilotii” de curse care au impresia ca drumul e tot facut doar pentru ei. Am intalnit un idiot care cand avea 1 km liber pe contrasens sa depaseasca in siguranta tot statea in spatele meu si se astepta sa ma trag eu pe acostament.

 14. Are careva curiozitatea sa se uite ce fel de marcaj e vopsit pe jos in clipul de fata si cum e, in legislatia rutiera in vigoare, demarcat acostamentul?

  PS pentru aparatorii „acostamentului” de pe E85: Pe strazi se circula dupa regulile rutiere, indicatoare, marcaje, nu dupa ce raspuns da politia sau compania de drumuri in urma vreunei intrebari.

 15. rusted, e marcat corect ca si acostament cel putin in localitati. In afara localitatilor dungile alea sint cam scurte, chiar daca vizibil mi lungi decit cele de separare a sensurilor de mers.

  Problema cea mai mare cu acest acostament de pe e85 pe linga ca e lat si incape lejerescu un microbuz, ar mai fi ca apar marcaje pe el (de cedare a trecerii, de incadrare pentru viraje la dreapta, etc) fara sa exite indicatoare care sa valideze acostamentul pe acea portiune ca si banda parte din carosabil.

 16. E cazul sa repet? Repet: „ce fel de marcaj e vopsit pe jos in clipul de fata” Ca doar despre clipul asta se da cu parea pe aici.

 17. @rusted: daca pe @Mituc nu il crezi, poate crezi chestia asta. 🙂

 18. Multumesc de info. Poti sa pui si sursa?

 19. @rusted: Sursa (scuze de intarziere) 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.