It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Acum inteleg de ce

Adăugat de traffictime
Raportează ca șters! 11

De ce nu i-a sanctionat? Pentru ca fac la fel ca cei din clip(ex. mai jos). N-am nimic cu actiunea lor, dar sa respecte legea. NU sunt mai presus de lege.

Ce mai caută lumea:
 • stanjenea circulatia rutiera

9 comentarii

 1. Nu stiu la ce articol de lege faci referire, dar parca am citit pe aici, ca daca sunt in misiune/actiune/etc. ii poti intalni si pe sensul opus, in statii de statii de autobuz, in gari, in aeroporturi, pe nave maritime, etc..As paria totusi ca daca ar fi fost in alta zona un loc in afara partii carosabile si la umbra (am stat 40 de minute in masina fara aer conditionat, din cauza unui accident, si nu a fost placut deloc…ei poate stau si 2 ore), i-ai fi intalnit acolo. Discutabil…

  • Salut, BlueTT! Nu era foarte cald in ziua respectiva, daca asta ar fi vreun motiv ca ei sa stea in statia de autobuz. Citez: „In ceea ce priveste modalitatea de oprire a autovehiculelor, agentul trebuie sa aleaga un loc adecvat, astfel incat sa permita pozitionarea masinilor in afara partii carosabile, in parcari ori alte spatii in care nu se stanjeneste circulatia. Pe timpul noptii aceste locuri trebuiesc sa fie de regula, iluminate, evitandu-se, pe cat posibil, oprirea in locuri unde aceasta manevra este interzisa prin lege.” Intreb si eu, autobuzul ala nu stanjenea circulatia ?

  • @verdenpom, clar! Reprezinta legea si ar trebui sa fie un exemplu.

  • Cred ca nu m-am exprimat eu corect: posibil sa fi stat in statia de autobuz, pentru ca era umbra si pentru ca ar fi avut unde sa ii opreasca pe cei care ar fi gresit…”pozitionarea masinilor in afara partii carosabile in alte spatii in care nu se stanjeneste circulatia”, exact ce am zis…crede-ma ca am mai vizionat filmuletul de 3 ori, pentru a cauta autobuzul la care ai facut referire :)) din ce observ, in spatele Loganului incape si un autocar (din acela mare). Ce nu inteleg, cum de l-au „prins” pe cel cu Mercedes (ei fiind pozitionati invers)?! Referitor la faza cu parcarea „Audi”, nu este nimic de comentat, luand in considerare ca nu trebuiau sa mearga nu stiu cati km pentru a constata cele mentionate de tine.

  • @BlueTT, scuze, m-am exprimat si eu gresit. Am facut referire la momentul in care ar fi venit un autobuz in statie :)) Acesta, n-ar fi intrat in statie, ar opri pe banda. Cred ca aveau radarul pus pe luneta, zic si eu :)) de l-au prins pe ala cu mercedes.

 2. corneliassy

  Aici cine plateste pagubele?
  https://www.youtube.com/watch?v=4TRwm82ZkNY

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!