Acum masina mi-e simetrica

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 51

Clip mai vechi… acum masina mi-e bine merci. Evenimentul s-a intamplat la o luna dupa asta.

10 comentarii

 1. L-ai mai postat odata 🙂 sau cel putin l-am mai vazut undeva in trecut ….

 2. @onlypro: Doar pe alt site… aici nu. E unul din cele 3 menționate aici ca existente dar nepublicate pe site până la momentul respectiv.

 3. Nasol moment

  • Nu chiar… la Politie a fost mai distractiv. Dar s-a rezolvat repede. Partea faina e ca avea asigurarea la aceeasi companie cu batranica de la accidentul anterior astuia si constatarea a fost rapida, reparatia s-a facut deodata cu cea anterioara, asa ca am economisit niste bani 😆

  • Cum a fost mai distractiv? Si cu filmarea in fata ea o tinea tot pe a ei?

  • Nu i-am arătat sau spus despre filmare. I-am arătat-o doar polițistului, ea o venit cu soțul a doua zi, când m-am chemat polițistul să confrunte declarațiile. Ea mi-a cerut bani la fața locului că eu am lovit-o în spate și ea nu are timp de poliție.

   Soțul a făcut scandal, m-a amenințat și înjurat în secția de poliție. Eu i-am spus doar că îl ignor, până mă atinge. Nu m-am atins… a refuzat inițial doamna să sufle în fiolă, și când au acceptat situația și au dat declarația, care era diferită de a mea, au refuzat să semneze procesul verbal… așa că am mai așteptat câteva zile după acte pt asigurare, dar nu a depășit programarea pt reparația anterioară.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!