Camera auto DVR 70mai A500S Dash Cam Pro Plus 2.7K 1944p, IPS 2.0", 140 FOV, ADAS, GPS, Night Vision, Wi-Fi

Produs din oferta Xiaomag.ro

459,00 lei

459,00 lei

Vezi detailii

Acum masina mi-e simetrica

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 52

Clip mai vechi… acum masina mi-e bine merci. Evenimentul s-a intamplat la o luna dupa asta.

10 comentarii

 1. L-ai mai postat odata 🙂 sau cel putin l-am mai vazut undeva in trecut ….

 2. @onlypro: Doar pe alt site… aici nu. E unul din cele 3 menționate aici ca existente dar nepublicate pe site până la momentul respectiv.

 3. Nasol moment

  • Nu chiar… la Politie a fost mai distractiv. Dar s-a rezolvat repede. Partea faina e ca avea asigurarea la aceeasi companie cu batranica de la accidentul anterior astuia si constatarea a fost rapida, reparatia s-a facut deodata cu cea anterioara, asa ca am economisit niste bani 😆

  • Ionut1984

   Cum a fost mai distractiv? Si cu filmarea in fata ea o tinea tot pe a ei?

  • Nu i-am arătat sau spus despre filmare. I-am arătat-o doar polițistului, ea o venit cu soțul a doua zi, când m-am chemat polițistul să confrunte declarațiile. Ea mi-a cerut bani la fața locului că eu am lovit-o în spate și ea nu are timp de poliție.

   Soțul a făcut scandal, m-a amenințat și înjurat în secția de poliție. Eu i-am spus doar că îl ignor, până mă atinge. Nu m-am atins… a refuzat inițial doamna să sufle în fiolă, și când au acceptat situația și au dat declarația, care era diferită de a mea, au refuzat să semneze procesul verbal… așa că am mai așteptat câteva zile după acte pt asigurare, dar nu a depășit programarea pt reparația anterioară.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.