It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Adda era s-o faca lata – aproape accident

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 45

1. Prioritate de Audi Q7.

2. Sofer profesionist, transporta persoane, nu opreste la semaforul rosu.

3. Racer-ul fentaci.

4. Boss cu BMW. Asa schema, mai rar. Tu ce faci cand te intalnesti cu un cretin din asta intr-o intersectie? Evident, s-a avariat.

5. O femeie, pe interzis, un bec de faza scurta ars. Ea o tine pe-a ei, ca ce caut eu pe sensul ei?! Aloo, e sens unic doamna draga!

6. Era cat pe ce s-o trosnesc pe Adda! Din fericire reactiile au fost bune de ambele parti si s-a terminat cu bine.

5 comentarii

 1. Nu mai critica, pentru ca era sa o comiti la pct. 6: Regulamentul de aplicare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 „SECTIUNEA 3: Reguli pentru circulatia vehiculelor
  SUBSECTIUNEA 1: Pozitii în timpul mersului si circulatia pe benzi
  Art. 106
  (1)Pe un drum public prevazut cu minimum 3 benzi pe sens, când conducatorii a doua autovehicule circula în aceeasi directie, dar pe benzi diferite, si intentioneaza sa se înscrie pe banda libera dintre ei, cel care circula pe banda din dreapta este obligat sa permita celui care vine din stânga sa ocupe acea banda.”

  • + Si multi nu stiu lucrul asta. Dar in video se vede ca pune tarziu semnalul, si tot atunci trage si de volan.

  • Stiu ce spune legea. Dar dupa cum vezi, eram pe banda 2 deja cand ea a tras de volan. Si ajunsesem chiar cu botul in dreptul fundului celui de pe B1, altfel se putea considera ca schimbam amandoi banda in acelasi timp.

 2. Acuma’ știi cum e: ochii în patru! Chiar fără semnalizare, tre’ să-l vezi că inițiază manevra, altfel ești bun de plată 🙂

  • Ideea era ca ea nu initia manevra, altfel as fi asteptat-o. Prima data a ocolit un canal si de aia a calcat putin spre banda 2, dupa care se vede clar ca revine complet pe banda 3, moment in care eu schimb banda si imediat dupa asta incepe si ea sa traga de volan.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!