It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Adios oglinda

Adăugat de MRS
Raportează ca șters! 73

God bless camera de bord!

Acum o luna un nene nu s-a asigurat si m-am ales cu bara si aripa lovite, video nepublicat deoarece a fost un om de nota 20, care chiar a gresit fara sa vrea, si si-a asumat acest lucru.

Acum era timpul sa raman si fara oglinda, si chiar sa fiu scos vinovat. Dupa ce i-am spus de camera si ca ne uitam pe filmare, si-a asumat vina si a sustinut ca a ocolit o groapa. Meh. Totusi.

PS. Nu stiu cum pot unii sa ignore oglinda si sa iti taie fata/sa urce pe tine, am mers cateva ore fara ea si tot nu mi-a disparut din reflex sa ma uit, chiar daca nu era acolo :))

9 comentarii

 1. LOL
  E clar, cineva care trebuie sa aiba grijanie de tine, acolo sus, doarme sau e beat, 🙂

  nasol, sper ca ti-ai recuperat paguba.

  • Omul mi-a achitat pe loc paguba, n-am mai mers pe RCA ca iar imi puneam mainile in cap.

 2. In cazuri din astea, în care individul o ține pe a lui și încearcă să te scoată vinovat, e bine de amintit de cameră doar la poliție.

  • Da, dar n-am mai vrut sa ma complic, am fost multumit ca mi-a achitat paguba si si-a recunoscut vina. ca o fi fost din cauza ca i-am zis de camera, asta e partea a 2-a, el initial era sigur pe el ca n-a intrat pe banda mea, ori a stat pe telefon ori n-a vazut marcajele, nu stiu.

 3. La secunda 7 se vede ca e aproape cu un sfert de masina pe banda ta, si deja aici reveana incet inspre stanga. Impactul a fost pe partea stanga? Initial am crezut ca ai lovit oglinda amsinilor parcate pe dreapta, doar apoi am vazut ca oglinda lui era puscata. Mersi!

  • Pe partea stanga, mi-a rupt mie oglinda, am avut intentia sa trag dreapta dar ma duceam in taxi, a fost la limita si cu oglinda la taxi.

 4. Trebuia sa nu-i spui de camera si sa mergi la politie… doar asa invata sa foloseasca oglinzile.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!