Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Adormiti…

Adăugat de perole
Raportează ca șters! 32

…sau cum s-o calci pe propriul pasager.

4 comentarii

  1. Ce inseamna sa nu ai marcaje, iti perzi traiectoria. Deh, cand a fost amendat administratorul drumului ultima data pentru lipsa marcajului? NIciodata

    • Drumul e ingust, nu prea poti avea maracaje acolo. Nu stiu ce spune legea, dar am observat in multe locuri in Romania si afara cand drumul e ingust nu sunt marcaje de separare a sensurilor.

    • Legea spune ca drumul se marcheaza, inclusiv delimitarea partii carosabile (marcajele laterale) ceea ce aici lipseste cu desavarsire. Drumul nu este destul de ingust, permite accesul a 2 masini in acelasi timp, nu exista scuza pentru lipsa marcajelor. Cand drumul nu permite accesul in siguranta a 2 autovehicule in acelasi timp se monteaza indicatoare de prioritare si indicatoarele aferente (drum ingustat, presemnalizari etc).

    • Am cautat standardele, conform SR 1848-7 sub 5.5m nu sunt marcaje de separare, nici nu e clar daca e nevoie de cele laterale in localitati. Certe e ca aici niciodata nu a fost marcaj, mai incolo unde drumul e mai lat sunt (ceva) marcaje, la fel sunt si dupa iesirea din comuna (atat laterale cat si de delimitare).

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.