It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Adunate #1

Adăugat de qew000
Raportează ca șters! 18

1. Bine ca am eu frane. Desi pare departe in filmare nu a fost chiar asa. M-a incomodat suficient cat sa trebuiasca sa franez.

2. Nicio treaba, s-a bagat fara stress, din nou bine ca am eu frane.

3. Aproape poc. Se da o intersectie gandita prost unde se creaza ambuteiaje si un specimen ce crede ca daca semnalizeaza are prioritate. Si asa ajungem la situatia de fata. Cel cu golful m-a abordat la urmatoarea intersectie: -Esti nebun la cap?Tu nu ai vazut ca am dat semnal dreapta? De ce nu mi-ai dat prioritate, eu aveam prioritate de semnal.. Imi pare rau ca nu am avut camera cu microfonul aprins.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/adunate-1-2/#comment-450689

4 comentarii

 1. qew000 , welcome!
  P.S. Ceva mai multe etichete nu ar strica pe viitor.

 2. …nice,el o comite si tot el iti explica dupa,in trafic,legislatia rutiera in vigoare cu ultimul upgrade ptr semnal,avantaj omul cu camera,daca te zgaria specimenul respectiv urmau discutii lungi

  • In naivitatea mea eu crezusem ca vrea sa isi ceara scuze. Fiindca se poate intampla sa gresim,e normal si eu o mai comit, mai ales ca era destul de greu sa ma vada…

   Am mai avut o intamplare care m-a facut sa imi iau camera, la o intersectie de pe o straduta adiacenta efectiv unu cu taxi nu s-a asigurat bine, eu aveam 50 si credeam ca vede ca vin cat de cat tare(in oras 50 in unele locuri e mult chiar daca e legal). Si s-a bagat si am franat de m-am oprit la 10-15 cm de el. Initial am crezut ca am intrat in el. Am tras pe dreapta am vazut ca nu avem nimic, omul si-a cerut scuze.

 3. Nu pricep de unde o scot astia cu prioritate de semnal si cu prioritate daca ei au verde intermident…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!