Adunate de pe drum #11

Adăugat de Mqwerty
Raportează ca șters! 15

Sunet de fundal original, filmare nestabilizata la editare! Recomand vizionarea la 1080p.

———————-

1. N-am văzut-o din timp din cauza Loganului care parca. D-aia e bine să circuli cu viteză mică pe lângă mașini parcate. În locul ei putea fi un copil neastâmpărat. Am scăpat fără zgârieturi.

2. Generația nouă de „indieni”. 😀 Nu știu ei ce e ăla trotuar. Tribul lor e stabilit de mult timp pe malul râului, lângă pod: http://goo.gl/maps/xJFK2

3. Nu era departe trecerea dar e mai palpitant așa. Simți că trăiești până când dintr-o data nu mai trăiești. Se aude și claxon de la taxi.

4. Mă pregăteam să-l ocolesc prin dreapta. Noroc că păstrasem distanța și nu m-am grăbit.

5. Pietoni zburdalnici și bezmetici, inclusiv pe trecere. Cred că era ceva în aer în acea zonă, de s-a-ntamplat și accidentul. Nu cunosc detalii.
Ori cel cu Astra s-a „grăbit” și n-a acordat prioritate când a virat stânga, ori vreun alt „grăbit” n-a respectat semaforul.
Cealaltă mașină nu știu unde era, posibil pe străduța din dreapta.

6. În zona asta e multă nesimțire, ceva de groază. Din 3 benzi circulabile, rar găsești două libere. Acum doar una.

7. Șoferi care încearcă să se descurce cum pot, pietoni la fel, înghesuială.
Lucrări care nu se mai termină odată…, alte lucrări  apărute peste noapte…. Ăștia doar le încep peste tot dar nu termină nicăieri.
O plăcere, nu alta!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.