It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

7 comentarii

 1. La camionate de la 1:23 nu prea ai ce să îi reproșezi. Dacă parca oblic, ieșea cu fundul pe stradă, și încurca circulația.

  • @dragoscj Intr-un fel ai dreptate. Intr-adevar era cam lunga pentru o parcare oblica. Probabil acolo avea treaba, deoarece in caz contrar, pe partea cealalta a drumului erau locuri libere pentru a parca paralel cu axa drumului.

 2. Minutul 4, ce articol din lege interzice oprirea pe acostament consolidat?

  • @nickart Eu as pune altfel intrebarea: care articol le permite celor de la 4:04-4:25 sa circule pe acostamentul consolidat? Daca l-ar fi intalnit mai repede pe cel oprit acolo, ce-ar fi facut respectivii?
   La 4:00 e un cerculet verde 🙂 , e in regula. „Fara comentarii” se refera la cei care circula pe acostament … pentru c-am facut-o de prea multe ori pana acum 🙁

  • Eu nu vad ca circula nimeni, vad un tip care a deschis porbagajul la o masina care este oprit pe acostament (nici eu probabil nici altii nu cunosc motivul pentru care a oprit) asta este remàrca mea in rest spor la dat lectii de depasire. Sincer sper ca privitori clipurilor tale sa invete aceasta manevra care poate deveni fatala la un moment dat.

  • @nickart Era vorba de autovehiculele care apar in secventa indicata mai sus (4:04-4:25): cele cinci care se deplasau in directia filmarii incepand cu Loganul si terminand cu Audi-ul alb de la 4:24. In plus daca esti atent, la 4:12 mai apare si-un dubist pe sensul opus de mers.
   Drumul DN1C/E576 are in acea zona o singura banda pe sens si acostament consolidat, unde a oprit cel cu haionul ridicat de la 4:00 😉

 3. @Kádár Tamás (FB) Pentru ca aceasta este denumirea manevrei respective (2:14-2:17) 😉
  Mai incolo insa (4:33-4:46) apare un exemplu combinat: depasire prin dreapta a celor doi B2 loveri de catre cel cu Ford-ul si o simpla trecere pe langa ei, denumita pe scurt in limbajul uzual devansare (autorul).
  Daca urmaresti cu atentie ultima faza, diferentele intre cele doua manevre pot fi identificate destul de usor. Succes! 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!