It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

8 comentarii

 1. Pauză de o ciorbă și un ceai cald.

 2. ungadrian

  nu este normal sa conduci pe acostament din pacate multi o fac

  • @ungadrian Nu e normal, dar pana cand unii din diverse motive circula pe-acolo, nu prea avem ce le face. Putem doar sa le explicam ca nu e permis si chiar implica anumite riscuri, insa pana la urma decizia finala le apartine.
   P.S. Nu oblig pe nimeni cu flash-uri, claxoane, pressing etc. sa circule pe acostament, dar daca alege singur sa mearga pe-acolo, sa fie sanatos!

 3. @ungadrian-Si nici legal ,desi nu multi,ci foarte multi circula asa.Eu vad zilnic pe E 583 si nu le dau blitzuri si nici nu-i „fac”pe dreapta.Nu toti merg repede.
  @GeluCJ-„Baia” de la min.2.43(la iesirea din giratoriu) a fost si too cold 🙂 ,nu numai not funny.Exact asa am patit eu odata,numai ca a fost si cu ceva arome de kk : depaseam pe B2 pe unul mai lent,in fata mea mai era unul care facuse aceeasi manevra,ploua tare afara si exact in momentul cand am ajuns la dublaj,de pe contrasens si pe B2 a lui, un TIR in viteza arunca cu un zid de apa,de am zis ca e de la un tsunami 😀 .Primul stropit-cel din fata mea, nu are ce face si franeaza violent,el neavand pe nimeni in fata !!?? Noroc ca apucasem sa vad faza si sa incetinesc ca,dupa ce am putut sa vad din nou afara,am franat de urla ABS-ul si m-am oprit poate la cca.10 cm de cel din fata.Cel pe care tocmai il depaseam a trecut pe langa noi fara nicio problema,doar i-am fost paravan intr-un fel.Stiam ca nu vazusem alta masina aproape in spatele meu,ca doar ce ma asigurasem in oglinda, si ca cel depasit,e in dreapta mea,asa ca am ales varianta franarii violente.Am ales raul cel mai mic,cum se spune.Plus

  • @7 Sins Foarte neplacut 🙁 Daca cel din fata se sperie si franeaza, atunci poate deveni chiar critica. Bine ca nu s-a intamplat nimic, dar meritul nu-i revine celui care se afla inaintea ta 🙂
   Oricum la trecerea pe langa TIR-uri pe ploaie e bine sa ai stergatoarele puse la viteza mai ridicata (chiar maxima daca ploaia e intensa). Daca vine un val de apa sau se ridica o perdea de apa, sa fie inlaturat/a cat mai repede de pe parbriz.

 4. Simpatic clipul !

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!