It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Adunate de pe drumuri #27

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 23

Compilatie cu diverse faze de pe tot felul de drumuri, episodul nr. 27.

Fundal sonor: AndyM & Seum Dero – Lumia.
Music provided by FreeSongsToUse:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

10 comentarii

 1. Deaglesun

  Stanca de la 3:17 se vede foarte frumos de sus de la cetatea Deva. Am facut un tur de o saptamana prin Ardeal. Minunata zona si minunati oameni. )

 2. Pe drumurile cu o banda pe sens se semnalizeaza stanga pe toata durata depasirii, pana la repliere?
  +

  • @TeoLdinIasi Mai ales daca depasesti mai multe (auto)vehicule intr-o singura manevra, cei care sunt depasiti trebuie sa vada ca din spate se apropie altcineva care depaseste si sa nu-ti sara in fata ca „iepurasii”. Asta bineinteles in cazul in care stiu ca prima data trebuie sa se asigure in spate inainte de a se lansa intr-o depasire! 🙂

 3. Personal nu pricep de ce cele masini ( minutul 0:47 |) intra pe banda de urgenta! Daca ai nevoie sa depasesti o faci cand este permis!

  • Poate s-au gandit sa faciliteze depasirea, care e teoretic permisa in acea zona. Insa pana nu e sigur, e riscant sa depasesti pentru ca te poti intalni exact cu ce se vede la 1:00 si 1:03.
   Pe celalalt sens de mers e imaginea in oglinda, cu unul circuland partial pe banda, partial pe acostament si altul incercand sa treaca de el, ajungand foarte aproape de axa drumului sau trecand partial pe sensul nostru de mers.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!